- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Unteroff #5302 üzenetére
Nekem Origin-en fent van a játék,de hogy onnan lehet-e fizetni nem tudom,jobban jársz szerintem ha veszel valahonnan gamecardot.Origin pofátlanul drága.
Szerintem origin acces-el is max F2P lehetsz.
Nekem dobozos játék van amit vagy originről indítok vagy steamről.Mikor épp melyik van bekapcsolva.
Szerintem ha előfizetsz akkor úgyis gyorsan 70 leszel,mivel fizetősnek baromi gyorsan jön az xp.
Bár mondom ezt úgy hogy nincs 50-nél nagyobb karim.
Mióta be durciztam az EA-ra nem vettem előfizetést,max sok CC-t.
Meg bevallom már vagy 2 kieg óta nekem nem annyira jön be a játék,túlságosan le butították a hülye gyerekek szintjére.Túl könnyű és túl egyszerű lett.Így már nem az igazi.Bár van 20 karim red eclipse-n.
Kis bugolással preferedként is van 20 slotos accountom. -
Plata
félisten
válasz
Unteroff #5298 üzenetére
Szia.
Ha előfizetsz korlátlanul megkapsz mindent,ingyen mount tanulás,több xp,több pénz a cuccok eladásánál,kevesebbe kerülnek a cuccok ha veszel valamit boltostól.Három craft skilled lehet egy helyett.küldetések után a teljes jutalmat meg kapod,nem csak az ingyeneseknek járó szemetet.Kapsz havonta CC-t.Skillbar is lehet vagy 6,pontosan erre nem emlékszem,szóval lehet nem 6,de nekem prefereden is 4 van.
Előfizetősként akárhány flashpointra egyéb vacakra mehetsz,preferedként nem.
Ha lejár az előfizetésed a szinted nem veszik el,csak újra prefered leszel,amit csak egy csúnya szóval tudnék jellemezni.Újra kevesebb xp-t kapsz,nem kapod meg a küldik után a teljes jutalmat.Preferedként azt hiszem 2 craft skilled lehet,táskád megmarad.Viszont preferedként sok sok CC-t befizetve unlockolhatsz rengeteg mindent,mert ha visszaváltozol prefereddé minden kényelmi funkciót meg jó dolgot elvesztesz.Prefered kb ugyanaz mint a F2P.Bár preferedként lehet 350 ezer pénzed,F2p játékosként max 250 azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest