Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Unteroff

aktív tag

Üdv!

Lassan 3 hete játszok folyamatosan (napi 1-2 órát minimum), de lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.
    Ez az első MMO, ami megfogott ennyire, sajnos, egy lassan 2 hete félbehagyott Kotor 2 bánja.

Már régen 50 szintű vagyok, de nem fejlődök tovább, gondolom, ha előfizetek, akkor enged tovább fejlődni. Itt lenne a kérdésem, érdemes-e előfizetni? Már vettem egy Preferált státuszt, bár a tárgymegőrzőn kívül nem volt semmire jó.
    Folyamatosan nem nagyon szeretnék, esetleg 1-2x egy évben, max 1-2 hónapra.

Ha előfizetek, akkor jobb cuccokat kapok küldetés után, olcsóbbak a dolgok, és tovább fejlődök, nagyobb inventory, DLC, Cartel coin stb. Viszont mi van akkor, ha lejár az előfizetés?
    A szintem megmarad, vagy megint visszarak 50-esre? Az előfizetési joggal járó második és utána lévő inventory fejlesztés eltűnik? A DLC-ket nem tudom tovább vinni? Gondolom nem vész el csak leblokkolja.

Illetve már a legelején érdemes előfizetni, vagy akkor jobb, ha már a történet vége fele vagyok, és jöhetnek a DLC-k? Vagy párhuzamosak a DLC-k történettel? Jelenleg az Alderaan vagyok, Sith Warrior szálat viszem, Első fejezet.

Előre is köszönöm a választ! :R

Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius

Új hozzászólás Aktív témák