Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Harmadiknál nekem a teszteket elég volt elolvasni, hogy szóba se jöjjön. Emlékszem, másodikat nagyon vártam, elő is jegyeztem az 576-nál. De felénél abbahagytam, mert kevés volt neki a gépem, nem is tudom, hogy miért nem vettem ezt észre, mikor megrendeltem. Városokban nagyon szaggatott. Aztán el is adtam, nekem is olyan kartonos volt, mint Neked, de pár éve megvettem aprón, és végig is játszottam, elég élvezetes game.
-
Hegyirabló
veterán
Vagy ő is unja, hogy túl könnyű a játék!
Nekem az első közösködős játékom elég fura volt, tegnap. Véletlenül tankként csatlakoztam, és akkor a többiek mindig várták, hogy majd én durr bele a közepébe. Aztán végül leesett. De ezek meg úgy rohantak, gondolom ismerték már a mapot, aztán szépen elmentek egy maglev vasúttal, engem meg otthagytak. Utánuk mentem, de már nem voltak ott, hanem ellenfél volt, az pedig megevett. De szerintem nélkülem meg nem tudták befejezni, úgy hogy csak visszajöttek megnézni a holttestemet.
-
Hegyirabló
veterán
Megpróbálom, legfeljebb visszaállítom.
Azért el kell ismerni, van némi igazság abban, amit a sith mondott nekem most az Alderaanon. Ha igaz a Jedi Kódex, hogy "Nincs halál, az Erő van.", akkor hol van az ő halott fia (akit én öltem meg a Jedi templomban). Szóval ezért ennyire jó ez a játék. Drámával és tanulsággal van átitatva a történet.
-
Hegyirabló
veterán
Jaj, most látom a nekem címzett szerkesztést.
A hír belengetője azt írja, hogy már tesztelés alatt van. A gépi fordítások szarok, de azért nem annyira. Most, hogy játszom, alapvetően hallás után megértek mindent. De van amit nem. Azokat Google Translater telefonos applikációval fordítom, még pedig kamerás online fordítással. Teljesen érthető, magyaros mondatokat produkál. Persze vannak néha félreértések, de ez vele jár.
-
Hegyirabló
veterán
-
Hegyirabló
veterán
Na de miért akarnám kikerülni őket??? Mint amikor azt írjátok, hogy csak a főküldetést csináljam. Játszani szeretnék a játékkal, nem végigrohanni rajta. Ezért zavar, hogy ilyen gyorsan lépek szintet. Biztos vagyok benne, hogy jóval a vége előtt el fogom érni a nyolcvanat.
-
L3zl13
nagyúr
A 11 éves évfordulós levélben ezeket írták:
Double XP Event begins today and will run until December 27, 2022
50% off Pets and Companions from now until December 27th, 2022
50% off Toys and Flair in the Cartel Market from December 28th until January, 4 2023
50% off all Collections from now until January 1, 2023Szóval elsejéig, ha minden igaz.
Azt meg most látom a hírekbe, hogy a PTS-en tesztelik a 64 bites verziót. Kíváncsi leszek rá, jobban fut-e majd.
-
L3zl13
nagyúr
Nem tudom, az eleje (Theoretica) poénos. Főleg, hogy több évvel ezelőtt csináltam utoljára. A legtöbb helyen viszonylag gyorsan megy a scannelés is de most DK templomnál elakadtam úgyhogy otthagytam és majd ha lesz türelmem megpróbálom újra.
Szemétség hogy semmi jelölés nincs, hogy mettől meddig tart az a terület ahol lehet az alkatrész. A templom előtti rész meg bazi nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest