Új hozzászólás Aktív témák
-
PhilBrick
őstag
válasz
Lézerparaszt #1866 üzenetére
Csapat nem kell hozzá.
Szerencsés esetben még ellenfél sem: 5 pont van, ha mindegyik az ellenség kezén van csak végigsétálsz és visszafoglalod mindet. -
PhilBrick
őstag
válasz
Lézerparaszt #1864 üzenetére
Folyamatosan tart a háború. Lvl40 felett javasolt odamenni, lvl50-nél pedig daily order is van a területre. Egyszerűsítve: foglalj el 5 pontot.
Mivel semmilyen extra nem jár az openworld pvp killekért(erre lenne a mercenary commendation), így mindkét oldal leáll egy pontnál, elfoglalja, majd hagyja hogy a másik visszafoglalja. -
PhilBrick
őstag
válasz
Lézerparaszt #1859 üzenetére
Nem kell jelentkezni, az a kihalt, az a battleground!
Jelenleg csata alig folyik, a frakciók szépen megállnak egymás mellett, közösen gyorsan megcsinálják a daily mission objektíveit, majd 5 perc múlva mindenki továbbáll.
Már bejelentették, hogy fognak ezen változtatni(kill is kell a daily orderhez). Akkor már izgibb lesz a dolog.
Bár tegnap engem már spontán megtámadtak. Teljesen meglepődtem. -
kzoltann
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #1857 üzenetére
Ezt én is észrevettem, meg van olyan hogy a pálya közepén összecsattanak darálják egymást, shadow-val szépen lehet hozni a küldetés részét, szinte tök üres/védtelen részein a pályának.
-
-conrad-
addikt
válasz
Lézerparaszt #1855 üzenetére
Nem kill meg damage a lényeg, hanem az objectives!
Legyen nulla killed meg 20k sebzésed de szaggasd meg a bombatelepítést/leszedést meg a bázistekerést, és megtettél mindent. Ha ezt csinálod úgy is ott kell lenned ahol a harc folyik, így a töbi jöhet magától. Ha nem, akkor a szokásos sok "middlefighter koknub" van a csapatban.Rep. oldalon is csak felidegelem magam a BG-n, annyira sok a noob. Nulla objectives HK farmolók osztják a "serleget" nulla objective-es embernek a legnagyobb damage-ért... persze az összes meccs vesztes, a napi questet szenvedés összehozni, de az nem lényeg ugye.
-
PhilBrick
őstag
válasz
Lézerparaszt #1832 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy criticallal jönnek össze az ilyenek. Szerencséje volt.
Ha nincs szerencséje, talán sebez annyit sebez mint te. Rougenak mindig is jól illet a dupla vagy semmi. -
kexksz
addikt
válasz
Lézerparaszt #1816 üzenetére
IA meg Smuggler Close Combat DPS ága unbalanced nem enyhén, warzoneban ha egy sarokban elkap mire kijövök az over 9000 ccjéből bevisz legalább 10k dmg-t. Ha minden igaz nerfelni fogják, legalábbis nagyon remélem..
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
Lézerparaszt #1816 üzenetére
Én ha éppen a tankommal játszok, akkor healert vagy dps-t keresnek, ha Healerrel játszok akkor tankot vagy dps-t. Ilyen ez a popszakma.
-
-conrad-
addikt
válasz
Lézerparaszt #1806 üzenetére
17:00ig szokott lenni papíron, gyakorlatilag majd valamikor este lesz szerver...
-
TGArtist
tag
válasz
Lézerparaszt #1787 üzenetére
És ha PvE?
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Lézerparaszt #1660 üzenetére
Én most azon agyalok, hogy a sima 13k körül van. Lehet inkább rádobok mégbegyszer ennyit és akkor inkább CE verziót veszek. Elég jó motyókat adnak hozzá.
-
válasz
Lézerparaszt #1614 üzenetére
nekem semmi gondom nem volt fps-el bgken
-
cikasz
őstag
válasz
Lézerparaszt #1623 üzenetére
15 perce twitteren : #SWTOR servers are still in maintenance with no ETA. We will give you another update by 12pm CST. Thank you for your patience.
-
kexksz
addikt
válasz
Lézerparaszt #1621 üzenetére
Nálam van stun meg leg slash, mindkettővel betudok menni az enemy mögé. Meg jobb esetben amúgy sem rajtam van az aggro.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #1608 üzenetére
Én meg 19
-
Viper26
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #1457 üzenetére
Helyi idő szerint délután 1-ig.
Wolverine:
Nekem is eszembe jutott...azért nem vagyok annyira gyökér, hogy elfelejtsek egy hozzáférést, amit napi szinten használok.
Most minden alkalommal felteszi az egyik kérdést, mintha nem saját gépről lennék bent, és így működik, a mailcímem viszont nem elérhető továbbra sem, szóval gyanús a dolog. -
Wolverine
félisten
válasz
Lézerparaszt #1234 üzenetére
A szerverkarbantartás minden MMO-nál létező jelenség, emiatt felesleges aggódni.
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
Mi a baj az előre tervezett leállással?
Ez egy most induló játék. Mintha más mmo-ban nem lenne sosem tervezett leállás.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Szép kilátások, lehet az idén el sem lehet majd kezdeni.
-
anulu
félisten
válasz
Lézerparaszt #1227 üzenetére
tippre éjjel/nappal melóznak
-
dilipok
veterán
válasz
Lézerparaszt #1230 üzenetére
a forum alapjan van esely egy mai/holnapi bejutasra, de 19 mindenkinek benn kell lennie akinek van early access.
-
dilipok
veterán
válasz
Lézerparaszt #1227 üzenetére
remelem ma/holnap en is megkapom. Kapott mar valaki, aki decemberben regelt?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #1214 üzenetére
Csak ezért kérdezem, mert nem hagy postolni a hivatalos forumon, gondolom ezért, de ugyanott olvastam viszont, hogy volt aki már bepötyögte a kódot, el is fogadta szépen, csak épp nem jelent meg az accountjában...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest