- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rekith
csendes tag
Semmi konkrét nincsen, hogy kb mikor érkezik a játék?
Rekith
-
Vistaboy
veterán
BioWare working on K.O.T.O.R. 3.
"When Lucasarts dropped the axe on 75-100 employees recently, we spoke with a number of the freshly-sacked workers, one of whom spilled the beans on a number of projects Lucasarts had in the pipeline. Some as developer, some merely as publisher. Some of the projects named include KOTOR 3 (with BioWare), Battlefront 3 (with Free Radical) and another LEGO Indiana Jones game (with Traveller's Tales, obviously). If you were hoping at least one of them would be unveiled at E3, however, you can start making plans for mid-July again: Lucasarts have announced that not only will they not be announcing any of those (rumoured, mind you) titles, they won't be announcing any new titles at all. Why?"
Forrás: Kotaku.com.A forrás szerint a nemrégen elbocsátott Lucas Arts dolgozók közül páran megerősítették hogy dolgoznak a K.O.T.O.R. 3.-on, és hogy az idei E3-on be is fogják mutatni azt, a fentebb említett többi project-el együtt. Persze, nem sokra rá a cég bejelentette, hogy nemcsak hogy nem mutatják be a fent említett játékokat, de semmilyen új játékot nem fognak bejelenteni egyáltalán. Vajon miért?
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Janoska26 #206 üzenetére
Nem mindegy, mert ha bemutatják mint MMO-t, akkor részemről ennyi. Viszont addig még lehet reménykedni, hogy mégsem lesz az.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Slepnir
csendes tag
Elkészült a tslrp 1.0b10 verziója, remélem még a 1.0b99 előtt megjelenik az rc1.
-
Slepnir
csendes tag
Rossz hírek:
-
Vistaboy
veterán
Hát akkor, ennyi volt a K.O.T.O.R. 3.
Kéretik zárolni a topikot, MMO-ként a kutyának sem fog kelleni.
Ui.: Max. ha havidíjmentes lesz, akkor talán belenézek. De havidíjasként tuti nem.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
"Az E3 alkalmával elcsípték az Electronic Arts eddigi legszimpatikusabb cégvezérét, John Riccitiellot, hogy kisajtoljanak belőle egy ipari présgéppel némi releváns információt. A presszionálás meghozta a kívánt eredményt. Riccitiello elejtette a portfolio.com internetes lapnak, hogy két MMO-n dolgoznak, ebből az egyik a Warhammer Online, a másik pedig egy Star Wars játék folytatása lesz. Amikor rákérdeztek, hogy a Knights of The Old Republic-ról van-e szó, a vezér egy szimpla igennel válaszolt. Egyben úgy vélte, hogy 2011-re egyre nagyobb szerepet kapnak az MMO-k, így a konzolok jelenlegi kétharmados piaci részesedése ezidőtájt 50 százalékra fog beállni."
Forrás: Hardwired.Nemcsak hogy a K.O.T.O.R. MMO lesz, de lehet hogy ezentúl mindegyik játékuk az lesz?
-
Gergello
addikt
Remélem olyan küldetések lesznek, hogy "ölj meg 25 buckalakót", "szedj össze 10 db akármit".
-
Szasinka
tag
Mélységesen szomorú vagyok . Miért kell ezt velem csinálni? Azt a büdös ...... a kiadónak vagy mittom én kinek aki kitalálta ezt! A sok MMO meg annyira betelíti a piacot, hogy lassan minden emberre jut egy (Na jó ez globálisan nézve túlzás de ez az iránya a piac fejlődésének egyáltalán nem tetszik) Meg csak az hiányozna, hogy a Falloutról is bejelentsenek egy hasonlót, egyből kaparnám elő a BG-s cédéimet.
-
tiv83us
veterán
Ezeket az infokat azert meg nem mondanam teljesen hivatalosnak.
Varjunk azert egy picit, mielott minden fun ongyilkos leszAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
Matess
tag
Na akk. most jöjjön egy ostoba kérdés, pontosabban kettő: 1. Ez ilyen Lineage 2 szerű lesz?
2. Mikor jö ki kb.?"I'll face it with a grin! I'm never givin' in"
-
Vistaboy
veterán
Két egyszerű válasz:
1. Remélem hogy nem, inkább K.O.T.O.R. (Vagy Mass Effect)-szerű single player lesz. Ha igen, akkor suxx...
2. When It's Done...
tiv83us: Azért öngyilkos nem leszek egy game miatt. Lesz helyette másik jó BioWare játék is még (Pl. Dragon Age). Inkább a LucasArts fejese(i) lehetnének öngyilkosok, aki(k)nek először az eszébe jutott, hogy MMO-t csináljanak a K.O.T.O.R.-ból.
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Nem értem mi bajotok van azza, hogy a KotOR-ból MMO lesz...
Én örülök neki... legalább nem lesz olyan hirtelen vége, mint a 2. résznek.
Bár jobban örülnék neki, ha inkább egyszer kikéne fizetni mondjuk 15k/20k-t a játékért és utána nem lenne havidíj... de gondolom egyelőre az EA-nél még nem hülyültek meg.
-
Szasinka
tag
15K/20K??? Az sok lenne egy PC-s offline játékért szerintem? Egyébiránt mostanában rákaptak, hogy 8K-ért árulják az új játékokat Pl. Mass Effect, régebben az alap Witcher is ezen a környéken mozgott és a Clear Sky-t is ezen az áron jegyzik (Mondjuk ez nem sokat jelent.)
(Bár nem néztem de a magyarországi forgalmazó mintha minden esetben ugyanaz, lehet ezért van)
Sorry, most értelmezem mire gondolhatsz; online játék legyen, csak ne havidíjas, hanem egyszeri 15K/20K, jól értem? mert akkor sztórnó a fenti.[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Felolem aztan lehet 50k is, ha MMORPG lesz vagy RPG szarok ra, ha jo lesz en megveszem
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Drizzt
nagyúr
válasz Szasinka #224 üzenetére
"(Bár nem néztem de a magyarországi forgalmazó mintha minden esetben ugyanaz, lehet ezért van)"
Igen, a Cd projektről van szó. Én becsülöm ezt a céget, mert egyrészt elég kedvező árakon adják ki a dolgokat, másrészt pedig a lokalizációt is fontosnak tartják. Mondjuk az jó lenne, ha emiatt nem később jönne ki minden játékuk pár héttel, mert gyakori az ilyen.I am having fun staying poor.
-
Szasinka
tag
Én személy szerint nem tartom gondnak, hogy így a játékok néha később jönnek ki. Ha a lokalizáció jól sikerül akkor kifejezetten élvezetes, hogy az ember a saját nyelvén játszhat. Nekem nem okoz problémát az angol de jobb szeretem ha magyarul szólal meg egy játék. És tényleg viszonylag jó árakat nyomnak.
-
Vistaboy
veterán
No comment:
"Már most elég kacifántos történetet tudhat magáénak a Kotor MMO, hiszen egyrészt hivatalos, másrészt meg mégsem az. Az Electronic Arts és a BioWare közleményben ugyanis sohasem erősítette meg a játék létét, azonban az EA prominense, John Riccitiello pár hónapja majd kicsattant a boldogságtól, mikor megemlítette, hogy új csapatuk minden idők legjobb online szerepjátékát fogja megalkotni. Tény, hogy lenne benne ráció. A Star Wars világánál talán nincs is népszerűbb történet, így egy jól összehozott MMO biztos, hogy még a World of Warcraftra is veszélyt jelenthetne, s ha a BioWare fejleszt, akkor a végeredmény olyan rossz úgysem lehet... Mindenesetre most az egyik angol lap, a The Daily Star fedte fel, hogy a következő hónapban exkluzívan fog beszámolni a Kotor részleteiről, ha pedig ez megtörténik, akkor ezt úgyis követi a hivatalos bejelentés. De az is biztos, hogy ha az MMO miatt/mellett nem készül el – az amúgy megszellőztetett - harmadik rész, akkor az EA, a BioWare meg az összes többi elmehet a..."
Forrás: PC Dome."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
peterszky
őstag
What else you gonna do on a Saturday?
-
tiv83us
veterán
-
-
peterszky
őstag
Remélem, hogy Revan sztorija nem lesz benne. Ha igen, akkor kénytelen leszek felgyújtani a Lucasarts és Bioware székházat.
-
peterszky
őstag
-
Vistaboy
veterán
Csesszék meg az MMO-jukat... Ennyit erről...
-
tiv83us
veterán
válasz Vistaboy #237 üzenetére
En annyira nem banom /jo, persze, jo lett volna a KOTOR 3/, mert a BioWare meg nem baxott el jatekot, sot eddig mindig csak maradandot alkottak.
Csak remelem nem kell hozza kulon PC-t vennem.
Ja es a grafikat azert remelem felhozzak a 2003-as szinvonalrol a 2009-esre, mert amit a kepeken latni, az nagyon gany...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Wolverine
félisten
Azok single player játékok; és MMO-k vannak Macre is - lásd pl. a jó öreg Blizzardot. Konzolon viszont egy komplex MMO (mint a WoW vagy a WAR) játszhatatlan lenne, mert egyszerűen billentyűzet nélkül nem lehet kezelni őket.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Vistaboy
veterán
Igazság szerint én sem azt bánom, hogy csinálnak egy Star Wars alapú MMO-t - hiszen a Csillagkaput is meg MMO-sítják, és különben is most ez a divat -, hanem azt, hogy mindezt a K.O.T.O.R. 3. rovásárs tették. Miért nem lehetett külön venni a kettőt? Pár ezer év történetébe lazán belefért volna az MMO mellé a K.O.T.O.R. 3. is.
-
Vistaboy
veterán
válasz Vistaboy #240 üzenetére
Na, pont ezt mondtam:
SW: The Old Republic képek és infók.
És ami kicsapta nálam s biztosítékot:
"KOTOR 3. nem lesz, ez lesz helyette. A Bioware szerint ez a jatek lesz úgymond a KOTOR 3-12. annyi sztorit pakolnak bele."
Ennyi. Mivel az esély arra, hogy havidíjmentes legyen, a nullával egyenlő, ezért részemről nem érdekel tovább a dolog.
Nem vagyok híve a havidíjas játékoknak. Annak idején kipróbáltam a WoW-ot, tetszett is nagyon, de azt valahogy baromságnak tartom, hogy majdnem 20K-t fizettem a játékért, a kiegészítőért és a Gamecard-ért, és nem tudtam csak három hónapon át játszani vele.
Abból a 20K-ból megvehettem volna két játékot is, azóta már nagyon sajnálom, hogy nem a Guild Wars-t vettem inkább meg, legalább az havidíjmentes. Most a Runes of Magic-al játszok, ha éppen kedvem támad MMO-zni, az legalább ingyen van, és nem eszi szét a méreg az agyamat, ha nem jutok a gép elé, mert nem veszítek vele semmit. A havidíjas játékoknál is legalább bevezethetnék azt, hogy az aktív játékkal töltött időt számolják, ne teljen az előfizetés úgy le, hogy oda sem jutsz a gép elé.
-
Wolverine
félisten
válasz Vistaboy #241 üzenetére
Vistaboy, a költségek egy része egyzseri (alap+kieg), a havidíj meg egy hónapra levetítve nem vészes (13 € még most sem több, mint 3640 HUF - 280-as árfolyammal számolva). Cserébe megkapod a szolgáltatást - ez már csak így működik. (ráadásul ma éjfélkor elindult a Wrathos event is a szervereken... és most a játékosok egy része Arthast szolgáló zombiként próbálja kiirtani a másik részt )
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Vistaboy
veterán
válasz Wolverine #242 üzenetére
Ja, nem vészes, annak idején én is úgy gondoltam, csak nem fogadta el a kártyámat a játék, a GC viszont drága mulatság egyszerre. Ha lenne egy havi GC 4K-ért, akkor - ha nem is folyamatosan -, de néha-néha játszanék vele még ma is - mondjuk már eladtam az accomat, úgyhogy legalább a játék ára visszajött.
Figy. annak idején együtt WoW-oztunk, tudhatod, hogy elég sokat voltam benne a kezdetekben. És pont a legjobb részek előtt kellett abbahagynom. Sajnáltam is, de most már ott tartok, hogy egy GC áráért inkább veszek egy jogtiszta játékot, amivel jóval tovább tudok játszani, mint 60 nap. Ha meg MMO-zni támad kedvem, ott a Runes of Magic, teljesen ingyen. Nekem most így a legjobb.
Pl.: Nemrég megvettem a Sacred 2-őt és azzal játszok, k*rvára tetszik. Jövő hónap végén jön az új Tomb Raider, arra is el kell különítenem majd 10K-t (Hogy hogyan, azt még nem tudom), mert azt is mindenképpen meg fogom majd venni.
Ja, és mielőtt beleköt valaki: Ez most egyedi eset, hogy két jó játék jön viszonylag közel egymáshoz és mindkettőt megveszem, közben meg papolok hogy nincs pénzem WoW-ra. Általában évente egy-két játéknál többre nincs keretem, de hála istennek - vagy sajnos -, több jó játék nem is nagyon van egy évben.
Ui.: Bocs, ha néhol eléggé eltértem a tárgytól, remélem egy OFF azért még belefér.
[ Szerkesztve ]
-
peterszky
őstag
válasz Wolverine #242 üzenetére
Lehet, hogy nem vészes, de ott van a többi probléma is. Ha sokan játszanak, akkor egyértelmű, hogy megjelennek a gyökerek, így rontva a játékélményt, ha nincsenek sokan, akkor az a baj.
Az se teljesen korrekt, hogy bármikor mondhatják, szevasz, lehúztuk a rolót. Vagy nem fejlesztik tovább, stb-stb.
[ Szerkesztve ]
-
peterszky
őstag
válasz Wolverine #245 üzenetére
Mutass nekem egy offline játékot, ahol jönnek a gyökerek és tönkreteszik számomra a játékot Igaz a multi játékokra, ez igaz, de kivédhető, ha csak baráti körrel játszol, zárt szerveren.
És pl. a KotOR 1-2-vel, hiába nincs már támogatás, tudok játszani, mivel nem központi/tört szerver függő, ez mmo-kra nem igaz. Persze mindkettőt meg lehet unni sok év alatt, de én szeretem azt a tudatot, hogy bármikor levehetem polcról és feltehetem a gépre, hogy játszak vele.
[ Szerkesztve ]
-
-
tiv83us
veterán
Bazze, bejelentik a jatekot, elkeszitek hozza a weblapot, szeles vigyor, rogton fel is iratkozom newsletter-re, hogy hogy all a cucc. Erre azota semmi info...
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Egzee
őstag
Havidíj mentes lesz a The Old Republic? - Gamekapocs
Ha ez így lesz, és jó is lesz persze, akkor meg is veszem...
-
Matess
tag
Sziasztok! Volna pár kérdésem a játékkal kapcsolatban. kb. mikorra is várható? MMoRPG lesz? Gépigényről lehet már valamit tudni?
Előre is kössz"I'll face it with a grin! I'm never givin' in"
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs