Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz Vistaboy #240 üzenetére
Na, pont ezt mondtam:
SW: The Old Republic képek és infók.
És ami kicsapta nálam s biztosítékot:
"KOTOR 3. nem lesz, ez lesz helyette. A Bioware szerint ez a jatek lesz úgymond a KOTOR 3-12. annyi sztorit pakolnak bele."
Ennyi. Mivel az esély arra, hogy havidíjmentes legyen, a nullával egyenlő, ezért részemről nem érdekel tovább a dolog.
Nem vagyok híve a havidíjas játékoknak. Annak idején kipróbáltam a WoW-ot, tetszett is nagyon, de azt valahogy baromságnak tartom, hogy majdnem 20K-t fizettem a játékért, a kiegészítőért és a Gamecard-ért, és nem tudtam csak három hónapon át játszani vele.
Abból a 20K-ból megvehettem volna két játékot is, azóta már nagyon sajnálom, hogy nem a Guild Wars-t vettem inkább meg, legalább az havidíjmentes. Most a Runes of Magic-al játszok, ha éppen kedvem támad MMO-zni, az legalább ingyen van, és nem eszi szét a méreg az agyamat, ha nem jutok a gép elé, mert nem veszítek vele semmit. A havidíjas játékoknál is legalább bevezethetnék azt, hogy az aktív játékkal töltött időt számolják, ne teljen az előfizetés úgy le, hogy oda sem jutsz a gép elé.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest