- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
tknof1871
üzenetére
Gondolom, azzal függ össze, amit már tegnap is leírtam. Kétségtelen, a registry takarítása során elvesznek a korábbi beállítások, de én így oldottam meg, amikor többféle verzióval is kísérleteztem. Töröltem a beállításait, így nem volt gond.
Régebben a próba kedvéért megnéztem a Grid-akármit is, de nem sok értelme volt. Egyfajta Youtube-szerű médiaszolgáltatás, ázsiaiak részére, amiből persze nem sokat lehet érteni. Nyilván amúgy sem szeretek a Windowsba kéretlen szolgáltatásokat telepíteni. Tehát később új Windowsba már csak magát a lejátszó könyvtárát vittem át, a telepítőprogram használata nélkül.
A KMPlayer / Potplayer (ezeknek mint ismert, közös a fejlesztője) számomra tökéletesen használható a saját belső dekódereivel. Windowsba nem is kell telepíteni a külső dekódereit, amit szintén felkínál. Pláne a PotPlayer nálam (Intel GPU) alapból DXVA módban működik, így CPU-t szinte nem is terheli, még full HD videónál sem, ellentétben a KMPlayerrel.
Javasolt letöltési oldalak:
http://www.videohelp.com/tools/KMPlayer
http://www.videohelp.com/tools/PotPlayer
Továbbá:
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest