- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Nekem van a fejemben egy kép kb. 30 évvel ezelőtti "számítógép táborról", ahol valami kapacitív (csak érinteni kellett, ha túl erősen nyomtam, nem reagált) billentyűzettel megáldott cuccon kellett irkálni és nekem valamiért c64 ragadt be. Lehet nem c64 volt. Szóval nem a tradicionális c64 billentyűzetről beszélek.
-
fatpingvin
addikt
...és Synthwave:
használtam mechanikust nem is egyszer nem is egyfélét, nem értem a szekszepiljét. nem zárom ki a lehetőségét hogy létezik számomra elfogadható, de eddig érintőlegesen se tapasztaltam ilyet.
viszont ha van tényleg gyakorlatilag hangtalan mechanikus, az érdekel. a legérzékenyebb pont az egészen a klattyogás amit nem viselek el. a másik az hogy ha hozzáérek egy billentyűhöz az ne adjon jelet, akkor küldjön inputot amikor ténylegesen leütöttem, azaz a nyomáspont végén. a travem megint más kérdés, minél kisebb annál szimpatikusabb nekem
van erre valami jól bevált modell ami ténylegesen tudja ezeket, viszonylag lapos, semmiképp nem vezeték nélküli (PS/2 preferált de USB is oké), vagy nem kell konfigurálni vagy megoldható plusz szoftver nélkül, illetve nem bazári karácsonyfa? mert ilyenről én nem tudok.#10 Geller72: igen, ismerem őket de sajnos mindegyik wireless, ami nálam egy kizáró ok, jelszavakat nem fogok légvezetéken keresztül begépelni. néztem már hogy lehetne-e őket modolni hogy USB-n keresztül működjenek de esélyesen nagyobb meló lenne mint amennyit az egész ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest