Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Synthwave #15 üzenetére
én is agyaltam az építésen de olyan switchet meg nem próbáltam még ami meggyőzött volna. mondjuk az építés mellett szól erősen hogy akkor simán belerakhatok még plusz húsz funkciógombot, nem kell ez az rgb elmebaj, és tudok bele PS/2-képes vezérlőelektronikát építeni. majd ha egyszer lesz egyszerre keretem a dologra meg időm is...
-
fatpingvin
addikt
...és Synthwave:
használtam mechanikust nem is egyszer nem is egyfélét, nem értem a szekszepiljét. nem zárom ki a lehetőségét hogy létezik számomra elfogadható, de eddig érintőlegesen se tapasztaltam ilyet.
viszont ha van tényleg gyakorlatilag hangtalan mechanikus, az érdekel. a legérzékenyebb pont az egészen a klattyogás amit nem viselek el. a másik az hogy ha hozzáérek egy billentyűhöz az ne adjon jelet, akkor küldjön inputot amikor ténylegesen leütöttem, azaz a nyomáspont végén. a travem megint más kérdés, minél kisebb annál szimpatikusabb nekem
van erre valami jól bevált modell ami ténylegesen tudja ezeket, viszonylag lapos, semmiképp nem vezeték nélküli (PS/2 preferált de USB is oké), vagy nem kell konfigurálni vagy megoldható plusz szoftver nélkül, illetve nem bazári karácsonyfa? mert ilyenről én nem tudok.#10 Geller72: igen, ismerem őket de sajnos mindegyik wireless, ami nálam egy kizáró ok, jelszavakat nem fogok légvezetéken keresztül begépelni. néztem már hogy lehetne-e őket modolni hogy USB-n keresztül működjenek de esélyesen nagyobb meló lenne mint amennyit az egész ér.
-
fatpingvin
addikt
komolyan nem értem ezt a piacot. szó szerint mindegyik MK tökugyanolyan, semmi érdemi változatosság.
extended keymaps? extra funkciógombok? már annak is örülnék ha lenne olyan amin az összes modifier key fent van...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Borderlands 4
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest