- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Aktív témák
-
nbk
aktív tag
Krieger elött le a kalppal DE az a 96 kB nem 96 kB :o)
Szerintetek miért olyan sok mega a directX 9? mi van benne?
elárulom...
utasitáskészletek, eljárások, stb... ezeket használja a progi...
qurva ugyesek az tuti, de ne keressetek a 96kb-ban texturákat meg fényeffekteket... az a directX-ben van... -
tr00p3r
addikt
jaj fiúk-lányok: ne csináljátok már!!! ez lehetne lassan az OFF TOPIC 14 vagy a ''szittad az anyámat te f@sz'' topik!! nem kell ez. balul sült el valami, de ne nyújtsuk és ne adjunk munkát a moderátoroknak!
-
Travelos
őstag
Kicsit azért feldobtam a topicot, nem???
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Travelos! Fogd vissza magad! Kérj bocsánatot, aztán gondolkozz el egy kicsit a dolgokon! :((
E. -
tr00p3r
addikt
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
tr00p3r
addikt
de most őszintén: ez várható volt nem? akik konkrét dolgokat írnak le és publikának ki kell tiltani őket és ebben asszem mind egyetértünk. de mi azért nem írtunk semmi olyat amiből bármi is lehetne következtetni, meg a legnagyobb akarattal sem! vagy? de belátom, hogy nagy nyomás nehezedik rátok is és iylenkor már a legkisebb dologra bepöccen az ember!
-
engusz
veterán
Két napja ez az őrület megy. Tegnap jó pár embert kellett kitiltani és a témájukat zárni vagy törölni. Ma megint kezdődik előröl.
Egyébként pedig nem vagyok seggfej és nem is kapom be. -
tr00p3r
addikt
válasz
Travelos #129 üzenetére
naaaaaaaaaaaaaaaaa
figyelj, hétfő van. futótűzként terjed a híre ennek a d3 dolognak. próbáld őt is megérteni és az ő fejével gondolkozni. nem hiányzik, hogy azért bezárjon a PH, mert egyesek (nem mi) nem bírnak magukkal és nem gondolkoznak tovább és linkeket publikálnak! ez itt egy hardver fórum.
lehet, hogy engusznak nincs jó napja és érzékenyebb erre a témára ma. de igaza is van valahol.
szóval rázzatok kezet és béküljetek ki. te sem ma regisztráltál itt! -
tr00p3r
addikt
no offenz,de
a warezköztpont csak említi, hogy megjelent, de nem közöl semmilyen linket vagy utalást, hogy honnan lehet letölteni.
azt, hogy le lehet tölteni azt én jeleztem, de én sem raktam ki egy direkt linket és nem is fogok. idestova 3 éve vagyok tagja a PH-nak és még sosem szegtem meg 1 szabályt sem. főleg nem a warezzal kapcsolatos szabályt.
engusz:
szerintem ez a ''BAN-fenyegtés'' meg picit tényleg túl erős. megértem a te álláspontotad is, de azokat kell kitiltani mint a mai gyerek a sokfajta doom3 névvvel! az egy f@sz, ráadásul még pénzt is kérne érte!
PEACE mindenki felé, ha egy kicsit úgy érzitek, hogy nincs igazam vagy a stilusom nem jött be! -
tr00p3r
addikt
hozzátenném még, hogy bár akkor a még a net nem volt ennyire elterjedt, de a doom1-2 is lemezen terjedt mint a futótűz. nem beszélva a wolfensteinről és a spear of destiny-ről. aztán a quake 1! a v0.00000001 demót nyomattuk nagyban sokáig. szerintem ettől is lettek annyira népszerűek a ''doom és társai''!!! ezt szerintem az id sem felejti le. tovább megyek, igaz, hogy kisebb kiesést jelent nekik, de ez is marketing ill. ''propaganda''. és tudjátok a rossz marketing is marketing! szóval megfordult a fejemben, lehet, hogy az id maga is kiszivárogtatja warez formátumban! jobban terjed és nő a népszerűsége. ami engem illet 1999-ben vagy 2000-ben megvettem az UT-t. tavaly a UT2003-at (elötte meg volt a ''nemhivatalosverzió is). és szerintem a D3 is megfogom venni.
ennyit tennék hozzá, UFF!
más kérdés, hogy a PH-t veszik elő, ha a fórumon illegális kalózmásolatokról és felelhetőségeeikről adunk hangot!
tr00p3r -
rog
addikt
:))
komolyan nem tünt fel eddig még sose, hogy az összes film, játék, és zene a megjelenése elött 1-2 héttel már letölthető. az hogy mennyivel elötte, az csak attól függ, hogy mennyire népszerű a dolog.
a doom3-ban pont hogy az a meglepő, hogy holnap fog megjelenni, és még csak ma bukkantak fel az első letölthető változatai... -
mongi
senior tag
gyerekek, nekem szétfagy boot közben. mitől lehet?
config:
-2000+
-2x256mb ddr 400
-9800pro omega driver
-dx9
-xp prof sp1+2 -
engusz
veterán
Travelos, Xelo: Van még egy esélyetek, nálam.
-
Frigo
őstag
Hát azért a Kkrieger messze nincs egy szinten a Doom ]I[-al :t
-
rog
addikt
http://www.doom3.com:
''ships august 3. 2004'' -
djsunny
aktív tag
Link : http://doom3.gamedox.hu
A legkirályabb magyar Doom3 oldal!:DD:DD -
-
sequator
senior tag
hmm, kipróbáltam, de a procim nagyon megszenvedett vele(XP1800+) :( ilyen szaggatást a TNT-m óta nem láttam:( sztem 1-2 fps csiholt ki magából:( asszem lassan kéne egy jobb proci
Sautia -
válasz
_Volkovy_ #103 üzenetére
Nem tudsz egy algoruitmussal legenerálni még egy szimpla ''bal alsó sarkán kicsit rozsdás jobb oldalt horpadt acélpanel'' textúrát sem, nem hogy egy épkézláb AK47 modelt vagy egy elfogadható footstep zajt... lehetne sorolni napestig.
Vannak meglehetősen jó eszközök képek / hangok veszteségmentes tömörítésére is, amikkel le lehetne faragni a mai CD igényekből rendesen, de kétlem hogy a mezei user elégedett lenne pl. fél órás telepítési időkkel, a merevlemezen meg úgyis annyi helyet foglal végül amennyit eredetileg, a lemez pedig olcsó... és igen, az egyetlen réteg akit ez igazán zavar a w4r3z d00d társaság. :D
( BTW ki mondta hogy 4.5GB kell nekik...? Lehet hogy 3, lehet hogy 9. )
[Szerkesztve] -
Vertic
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #103 üzenetére
mert ezt a módszert semmi értelme normál kereskedelmi szoftvernél használni. rohadt lassú, és nagyon specifikus a motor. tehát magyarul meg tudja csinálni azt amit látsz, de ha bármi mást akarnak, akkor rohadt sokmindent megint írhatnak át. ez is 300mega ramot használ, csak az adatokat a procival számoltatja ki - generálja. ennél sokkal egyszerűbb ezeket elmenteni vinyóra, mert így a modellezőknek, és skinkészítőknek stb sokkal nagyobb szabadságuk van, egyszerűbb a dolguk, és a töltés is sokkal gyorsabb. ez a 96k-s program csak egy érdekesség, gyakorlati haszna nem sok van. mindenkinek ott van lassan többszáz giga tárhely, tehát azzal nemigen kell spórolni. és azt se felejtsük el, hogy ha mondjuk dvd-n adják ki, vagy sok cd-n, akkor az illegális terjesztése is nehezebbé válik, ami megint nem egy utolsó szempont :)
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Isten ez a játék.
Csak ezek után azt kérdem én,hogy a Doom3-nak mi a halálnak kell 1 DVD? -
Raymond
titán
A beyond3d-n valaki lemerte hogy 324MB RAM-ot hasznal a program miutan a texturak generalodtak es fut a progi. Ez lehet tobb gepen az akadozas oka.
-
jó-jó, de nem az én gépemre van kitalálva.
1-2 FPS a max. 5-6x-a a gépigénye, mint a Morrowind-nek (nálam az megy 25-tel kint, 120-al bent) -
-
-
turho
addikt
Támogatom :)
A játék címe lehetne mondjuk PROHARDER.
És egyetlen kritériumként kérném, hogy egy floppy lemezre férjen el a fullos. Ha a ph 400 ft-ért adná darabját /egyedi, matricás floppyn/ akkor szerintem mindenki venne szinte :) Kellene egy kis sebesség-optimalizálás bele, Win98/Me/XP alatt is fusson, és persze engedélyt kérni az engine eredeti készítőitől, mint rajongóklub.
Nem tűnik így leírva lehetetlennek :D -
-
-
zsiga667
addikt
Valamelyik unatkozó PH!-s programozó írhatna hozzá néhány pályát meg MP-módot. :D
-
Úgy, hogy a textúrákat egy az egyben algoritmusokkal számoltak (a hosszú csik az indulás előtt ezt csinálja), valamint a kód egyáltalán nem optimalizált (csúcsgép kell hozzá), és összesen néhány db 3d-s objektum van benne (szörnyek, terep, stb). Ja és persze a pálya is rövid (negyed óra talán végignyomni), nincs benne igazi zene, effektek, stb...
-
ptiboy
senior tag
hát ezt meg h. a p**sába csinálták????
95K
unreal meg 6cd és közel nincs ilyen grafó :) (tudom ott több a pálya)
de akkor is!!!
hogyan? -
szesz
tag
Hi!
Meggyoztetek :)
Udv,
Sz. -
sirály12
őstag
Egy kis hibát azért találtam. Sikerült kétszer is beszorulni az ajtóba. Ienkor nem took menni sem előre, sem hátra, csak fel le megy az ajtó melletti falon. aztán egyszercsak továbbenged és attól megint minden happy. De télleg nagyon ott van. Király mint már mondtam.
-
Arhel
senior tag
Én most toltam végig! :D Tök jó!
-
szesz
tag
Hi!
Probalta mer valaki halozati kapcsolat nelkul elinditani?
Haveromnak elkuldtem az infot a cuccrol es visszairt, hogy lefagyott a gepe amikor elinditotta halozat nelkul a progit.
Nem akarok rosszmaju lenni, de mi van ha a 96k szepen letolt egy 15-20M-s cuccot a netrol es azt futtatja:)
Mekkora blama lenne:DD
UDv,
Sz. -
válasz
strike-force #26 üzenetére
Nekem nem röccent egy picit sem, teljesen jól futott.
Amúgy nincs mit csodálkozni a nagy gépigényén, hiszen a fileméret volt a lényeg, ezért tele van optimizálatlan ciklusokkal. Ezért lasssú. De kétségem sincs, hogy ezek az arcok meg tudnák csinálni sokkal gyorsabbra is, csak akkkor jelentősen megnőne a fileméret. -
Peat;)
veterán
És ezeket a mini gamék engine-t nem lehet a vpu/gpu-ban található shaderegységekkel kiszámíttatni? Csak mert ez most 9800-ason elmegy, ettől 6800ultra min. 2,5X-er gyorsabb shaderekben és 2,5X-er szebb játék már otthagyná a doom3-at, unreal 3 közelébe érne. Vagy ez reménytelen? Egyre jobban hangoztatják hogy a gpu/vpu-kkal sok terhet le lehtne venni a cpu-król. Meg akkor már a memóriáját is fel kellene használni, ami a csúcskártyáknál már fél giga is lesz.
-
Skica
őstag
FX 5200-al igen kiábrándító.
-
Cos
senior tag
Nálam egy nagy piros maszat az egész :O Ti200-al :( Valakinek van tippje hogy mit kellene tenni? :F Ja és 45.xx Detonator...
-
Raymond
titán
Ismerem a Conspiracy tobbi intro-jat is. Nagyon jok. Ami nem tetszik tulsagosan az Visualice stilusa. Szerintem lehuzza a FarbRausch-t, valahogy nem illenek ossze, mert peldaul a Haujobb dolgok tetszenek.
-
-
-
Izé, off
Egyebkent a High Voltage cim Zoom otlete volt, mert abba is o csinalta a grafikat meg a dezajnt, szoval ot tessek anyazni.
Zoom... Ő is benne lett volna a C64 FACES demóban? Nem ismős a neve, talán más néven futott C64-en. Igaz, én sem Yutani néven mozogtam C64-en, hanem Oberon név alatt.
On
[Szerkesztve] -
Chain|Q
tag
Off
Elnezest, nem volt szandekos. :t Akkor meg altalanosan muveletlen voltam C64 scene teren, lassan kupalodok azert, mar le tudok irni 3 sort 6510 asmban anelkul h. szetfagyna. :)) Egyebkent a High Voltage cim Zoom otlete volt, mert abba is o csinalta a grafikat meg a dezajnt, szoval ot tessek anyazni. :t
Egyebkent ha ugy tetszik, akar a ti demotok jubileumi remixenek is felfoghatjuk a mienket, mert az meg 2000-es demo. :D
On -
Na, megnéztem az SNS-t. Jópofa, ahogy felismeri az ember a Farb-Rausch demójának a karikatúráját benne... :)
Csak az a szomorú, hogy a gépemen 17 és 50 FPS között megy a demó, leginkább 25 és 40 FPS között.
Egyébként számomra az utóbbi idők egyik leghangulatosabb demója az FR Popular demoja, mivel fekszik a zeneés a látvány is nekem. Csak ajánlani tudom, bár más zenei beállítottságú egyéneknek nem biztos, hogy tetszik... -
-
Chain|Q
tag
:D Amiga rulez, de nem Amigan irjak. Viszont most a Bp-n kijott igen jofajta Amigas demo is ([L]http://breakpoint.untergrund.net/releases/Amiga%20Demo/[/L]) Silkcut cimmel a TBL-tol. Fentvan DivX-ben is, szoval akinek nincs Amigaja, meg nem ert az Amiga emulatorhoz, az is megtekintheti. 68060/50Mhz POOOWER :DD
-
Chain|Q
tag
Nem attol lesz kicsi a kod, hogy attekinthetetlen. :D Lattam mar OpenGL-es 4k introt C++-ban irva, aminek a kodja ugy nezett ki, ahogy az a nagy konyvben meg van irva, es a legigenyesebb kulalaki igenyeket is kielegitette volna.
Attol lesz kicsi a kod, hogy ugy van irva hogy kicsi legyen a vegso futtathato allomany. Ezt a letarolt adatokra ertem. Egy ilyen meretu program gyakorlatilag semmilyen letarolt adatot nem tartalmaz, viszont mindenhez megvan benne az a rutin, amely ki tudja szamolni a texturakat es szinten egyszeruen legeneralhato primitivekbol (pl. gomb, teglatest es henger) ossze tudja allitani a komplexebb objektumokat (pl. jatekos, fegyverek) es a palyat. A hang szinten kiszamolhato. Az ilyen ultrapici programok mind arra epitenek, hogy a kodmereten nem lehet szamottevot sporolni ilyen komplexitasnal, viszont az adatok mereten rengeteget lehet, ha okosan csinalja az ember. Egyebkent a kod legtobb esetben akkor sem lesz tul nagy ha nem figyel oda az ember hogy mekkora lesz a vegso kod. A regi High Voltage cimu DOS-os demonk pl. 21MB volt, de ebbol csak 250k volt a futtathato .exe, a tobbi letarolt bitmapok, 3D objektek, zene stb...
Termeszetesen ha semmit nem tarolsz le, az azzal jar, hogy sokmindent kell kiszamolni, valamint legtobb esetben a texturak kinezete es az objektumok nem varialhatok tetszes szerint, csak a programba epitett generator tudasanak megfeleloen. Plusz minel komplexebb kiszamolo rutinok vannak a programba epitve, annal tovabb tart a szamolgatas mielott a program futni kezdene. A fentiek miatt nagyon megnohet a RAM es a CPU igeny. Ezert ez nyilvanvaloan nem jarhato ut az igazi ''nagy'' jatekok szamara, ott a letarolos modszer a megfelelo, mert sokkal nagyobb szabadsagot nyujt a dizajnerek es a grafikusok szamara. Termeszetesen ez nem jelenti azt, hogy nehany jatek keszitojenek nem lenne mit tanulni meretoptimalizalas teren...
[Szerkesztve] -
darkmann
őstag
Bár nálam is szaggat egy picit, de le a kalappal!:)
-
darkmann
őstag
Bammeg, ez ATOMÁLLAT!!!:DDD
Min fejlesztenek ezek a gyerekek, Amigán?:DD
Emlékszem, még a Test Drive is 3 Floppy volt Commodore64-re!!! -
Chain|Q
tag
Akarcsak tavaly. :D
Egyebkent itt a Conspiracy honlapja: [L]http://conspiracy.intro.hu[/L]. Eddig negy 64k introt adtak ki, mind a negy elso helyet nyert. (Ebbol 3 kulfoldon.) Sot a tavalyi introk kozt ok nyertek a Scene.Org Awards Breakthrough Performance dijat is! [L]http://awards.scene.org[/L]
Egyebkent a csapat nagy resze regi jo baratom, Zoommal a grafikussal evfolyamtarsak voltunk gimnaziumban, es en cibaltam el ot eloszor scene partyra meg '98-ban :)
Egyebkent a mostani intro, az a tavalyi Breakpoint gyoztes demo az FR-025 - The Popular Demo [L]http://www.farb-rausch.de[/L] parodiaja. Ez a demo is a ''rendszeres nezese erosen javasolt'' kategoriaban van, IMHO. -
Emberek, a Colin 04 java is megfér ~260 megában. :U :P
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Ez így van, de mivel drága 1 programozó foglalkoztatása, ezért csak addig optimalizálnak, amíg elfut a game a mindenkori csúcsgépen.
Másrészt ha programoztál már csapatban, akkor tudhatod, hogy mekkora overhead-et jelent ez + mindenki úgy írja a kódot, hogy azt később más is értse. Ennél a játéknál pedig épp az a lényeg, hogy a srác a lehető legkisebb, de éppen ezért izomból áttekinthetetlen kódot írja. -
_az
senior tag
ilyesmin én is gondolkoztam, meg aztán ez csak egy fostos béta de akkor is 100Kbyte!!!!!! 100Kbyte az 100kbyte!!!! Ez csak azt bizonyítja, hogy az UT sem biztos hogy ne férne el 1 cd-n...
Játékok sebességéről meg annyit, hogy a Vice city eszetlen jól megy a duronomon, sőt a max payne 2 is jól fut. Tehát a gagyi gépemre is lehet szép jó játékot írni...
PAZAROLNAK a programozóóóók! -
_az
senior tag
Azér elég fasirt!!!
Ha belegondolok, hogy utóljára olyan 1992 körül voltak ekkora játékok(szép volt... már a nosztalgia sem az igazi)
Basszus a doom már 5 lemezes volt! Manapság meg... 2gb 1 játék. Röhej. Ebből is látszik, mennyire pazarolják a gépek ''erőforrásait'' :(((
Mingíg csak ''vegyél újat''... broáf -
Panther
HÁZIGAZDA
Nálam még a betöltés elején kilép. Radeon 7500 miatt valszeg. :) Azért igazán szólhatna hogy az neki nem lesz jó.
-
sirály12
őstag
Hát ez nem semmi. Naggggyon ott van. Király kis progi.
-
VladimirR
nagyúr
viszont csak egyszek kene megcsinalni, utana implementalni lehetne a tobbi programba
masreszt csak koltoi kerdes volt, mivel nem ez az egyetlen amit nem csinalnak meg rendesen (nagyjabol mindent csak osszedobnak, mondvan majd megpeccselik), hogy minel hamarabb picra dobhassak a cuccot
szerk.: F-ECT$: biztos? ugyanazt a 3 verpacat latod mindenutt...
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
Benne van a readme-ben hogy PS1.3 kell neki, ezert nem megy rendesen GF3-as kartyakon nem ?
-
válasz
Segnior_Barthez #23 üzenetére
nekem 1024 rammal is röccent. höhö.
-
Raymond
titán
A cuccost a Breakpoint 2004-en adtak ki es meg is nyerte a 96kB game kategoriat.
Viszont a PC 64kB Intro kategoriat a magyarok nyertek meg :D
Saturday Night Scener by Conspiracy :[L]http://www.nixblicker.org/breakpoint/PC%2064k.rar[/L]
Ebben a csomagban talalhato a tobbivel egyutt... -
Wildmage
senior tag
MMM... ez finom volt. Kipróbáltam és ment még ezzel a konfiggal is, csak néha vettem észre röccenéseket.
-
-
Segnior_Barthez
senior tag
Le a kalapppal. Kilencvenöt kilobyte. Isten éltesse a készítőket. Ez a szakmunka, nem az amikor a buzi rendszergazdánk a poros tápventire azt mondja: ''Ez a vincseszter már nagyon kerreg.''
-
Nálam valami gond van az árnyékokkal: [L]http://www.tar.hu/yutani/Pictures/pno0001%202004-04-14%2022-09-01-63.JPG[/L]
Asus V8420S + Asus V56.55 driver
Nem értem. Így csúnya nagyon, az FPS meg 13-19 között változik. -
divot
veterán
Azért ehhez is kell ám masina. Kicsi a bors...
2004-04-14 21:49:50 - pno0001
Frames: 27789 - Time: 756250ms - Avg: 36.745 - Min: 21 - Max: 83 -
engusz
veterán
Hihetetlen amit látok és nehéz elhinnem! Minden elismerésem a késztő(k)nek!
-
Minden textúra generált persze, nem letárolt.
A 4096 byteos Descent enginehez képest ez nudli, főleg, hogy ez használt DX dll-eket is, az meg nem használhatott semmit...(DOS alatt futott) -
DeX
tag
Geforce 3-mal szep piros minden idonkent 1-2 masmilyen szinnel, indulaskor kb.10fps. Nagyon hianyzik neki a pixelshader 1.3
-
Hát ez nagyon tetszik. A HL2 is kijöhetne 2 floppyn :D
-
Bally
senior tag
hát a ti4200-asomon eléggé akadozik, de ettől függetlenül tényleg nem semmi :)
-
Blade_W
tag
Hát ez ultrabrutál gyerekek. Vannak még akik tudnak programozni, kár hogy nincs leborulós smiley igy marad a tapsikolós :C
-
burgatshow
veterán
9600-al is megy no képregény!
-
evola
senior tag
Ez nagyon frankó.
Találkoztam már több ilyen kis méretű ''demóval'', de ez nagyon jó.
Kár, hogy manapság nem fordítanak nagy gondot, hány cd-n terül el a játék. -
Peat;)
veterán
[L]http://www.theprodukkt.com/[/L]
A gamestaron találtam, hát nem semmi:)
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest