- Magisk
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
jaj fiúk-lányok: ne csináljátok már!!! ez lehetne lassan az OFF TOPIC 14 vagy a ''szittad az anyámat te f@sz'' topik!! nem kell ez. balul sült el valami, de ne nyújtsuk és ne adjunk munkát a moderátoroknak!
-
tr00p3r
addikt
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
tr00p3r
addikt
de most őszintén: ez várható volt nem? akik konkrét dolgokat írnak le és publikának ki kell tiltani őket és ebben asszem mind egyetértünk. de mi azért nem írtunk semmi olyat amiből bármi is lehetne következtetni, meg a legnagyobb akarattal sem! vagy? de belátom, hogy nagy nyomás nehezedik rátok is és iylenkor már a legkisebb dologra bepöccen az ember!
-
tr00p3r
addikt
válasz
Travelos #129 üzenetére
naaaaaaaaaaaaaaaaa
figyelj, hétfő van. futótűzként terjed a híre ennek a d3 dolognak. próbáld őt is megérteni és az ő fejével gondolkozni. nem hiányzik, hogy azért bezárjon a PH, mert egyesek (nem mi) nem bírnak magukkal és nem gondolkoznak tovább és linkeket publikálnak! ez itt egy hardver fórum.
lehet, hogy engusznak nincs jó napja és érzékenyebb erre a témára ma. de igaza is van valahol.
szóval rázzatok kezet és béküljetek ki. te sem ma regisztráltál itt! -
tr00p3r
addikt
no offenz,de
a warezköztpont csak említi, hogy megjelent, de nem közöl semmilyen linket vagy utalást, hogy honnan lehet letölteni.
azt, hogy le lehet tölteni azt én jeleztem, de én sem raktam ki egy direkt linket és nem is fogok. idestova 3 éve vagyok tagja a PH-nak és még sosem szegtem meg 1 szabályt sem. főleg nem a warezzal kapcsolatos szabályt.
engusz:
szerintem ez a ''BAN-fenyegtés'' meg picit tényleg túl erős. megértem a te álláspontotad is, de azokat kell kitiltani mint a mai gyerek a sokfajta doom3 névvvel! az egy f@sz, ráadásul még pénzt is kérne érte!
PEACE mindenki felé, ha egy kicsit úgy érzitek, hogy nincs igazam vagy a stilusom nem jött be! -
tr00p3r
addikt
hozzátenném még, hogy bár akkor a még a net nem volt ennyire elterjedt, de a doom1-2 is lemezen terjedt mint a futótűz. nem beszélva a wolfensteinről és a spear of destiny-ről. aztán a quake 1! a v0.00000001 demót nyomattuk nagyban sokáig. szerintem ettől is lettek annyira népszerűek a ''doom és társai''!!! ezt szerintem az id sem felejti le. tovább megyek, igaz, hogy kisebb kiesést jelent nekik, de ez is marketing ill. ''propaganda''. és tudjátok a rossz marketing is marketing! szóval megfordult a fejemben, lehet, hogy az id maga is kiszivárogtatja warez formátumban! jobban terjed és nő a népszerűsége. ami engem illet 1999-ben vagy 2000-ben megvettem az UT-t. tavaly a UT2003-at (elötte meg volt a ''nemhivatalosverzió is). és szerintem a D3 is megfogom venni.
ennyit tennék hozzá, UFF!
más kérdés, hogy a PH-t veszik elő, ha a fórumon illegális kalózmásolatokról és felelhetőségeeikről adunk hangot!
tr00p3r
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest