- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
no offenz,de
a warezköztpont csak említi, hogy megjelent, de nem közöl semmilyen linket vagy utalást, hogy honnan lehet letölteni.
azt, hogy le lehet tölteni azt én jeleztem, de én sem raktam ki egy direkt linket és nem is fogok. idestova 3 éve vagyok tagja a PH-nak és még sosem szegtem meg 1 szabályt sem. főleg nem a warezzal kapcsolatos szabályt.
engusz:
szerintem ez a ''BAN-fenyegtés'' meg picit tényleg túl erős. megértem a te álláspontotad is, de azokat kell kitiltani mint a mai gyerek a sokfajta doom3 névvvel! az egy f@sz, ráadásul még pénzt is kérne érte!
PEACE mindenki felé, ha egy kicsit úgy érzitek, hogy nincs igazam vagy a stilusom nem jött be! -
tr00p3r
addikt
hozzátenném még, hogy bár akkor a még a net nem volt ennyire elterjedt, de a doom1-2 is lemezen terjedt mint a futótűz. nem beszélva a wolfensteinről és a spear of destiny-ről. aztán a quake 1! a v0.00000001 demót nyomattuk nagyban sokáig. szerintem ettől is lettek annyira népszerűek a ''doom és társai''!!! ezt szerintem az id sem felejti le. tovább megyek, igaz, hogy kisebb kiesést jelent nekik, de ez is marketing ill. ''propaganda''. és tudjátok a rossz marketing is marketing! szóval megfordult a fejemben, lehet, hogy az id maga is kiszivárogtatja warez formátumban! jobban terjed és nő a népszerűsége. ami engem illet 1999-ben vagy 2000-ben megvettem az UT-t. tavaly a UT2003-at (elötte meg volt a ''nemhivatalosverzió is). és szerintem a D3 is megfogom venni.
ennyit tennék hozzá, UFF!
más kérdés, hogy a PH-t veszik elő, ha a fórumon illegális kalózmásolatokról és felelhetőségeeikről adunk hangot!
tr00p3r
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest