- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Aktív témák
-
Soak
veterán
Nem akarok belefolyni, csak ha már olvastam a nevemet mint ''nem át vert'' , Attila korrekt volt, egy percre sem fordult meg a fejemben ,hogy át akarna verni...
U.i: Amikor még egyszer véletlen olvasta ,hogy SLi-t akarok akkor Ingyen kaptam tőle egy SLi hidat csak ugy ,hogy elhintettem, azért ez nem mindennapos, nem egy nagy tétel, de mire föl adná nekem?... csak ennyi -
XaraX
addikt
Hm,érdekes dolgok ezek mindenesetre....
Sajnos,sokszor volt példa rá,hogy a ''korrekt'' üzletfél megváltozott,ha a tét már nem csak pár ezer forint.
Ez részemről nem Csaba és Attika80 megítélése,sőt..
Kevés dolgom volt velük,de valóban korrektül zajlott.
Ellenben valóban nem fair,hogy mindenfélét olvasnak rájuk itt,és még meg sem tudják válaszoni érdemben,csak közvetítő álltal.
Talán az lenne a helyes,hogyha valakit támadnak,akkor lehetőséget kellen adni neki a cáfolatra.
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
jajj mar.. nem kell am mindent egybol felreertelmezni.. egyaltalan nem bantasbol irtam, hogy te egy modern szocso vagy (egyebkent ez nem is degradalo jelzo).. azt akartam erzekeltetni, hogy attika mivel mar egyszer megszegte a forumszabalyzatot (egy ember nem hasznalhat egynel tobb usernevet), nyugodtan regisztralhatott volna egy ujoncot, akivel leirja a fajdalmat.. mindegy, ez csak egyeni eszrevetel.. igaz, hogy a velemenyeink nem egyszer utkoztek es ennek hangot is adtunk, de ettol meg nem kell azt feltetelzni, hogy en alapbol tamadlak teged
-
westlake
félisten
nah, ha lesz egy kis szabadidom (es birja a gyomrom), akkor atolvasom az iromanyt.. dbius, te meg lassan olyan leszel, mint egy modern szocso
elso korben engem az erdekelne, hogy ha mar attika vette a faradtsagot es irt nehany mondatot, akkor miert nem Badb0y forumtars problemajat vazolja fel a sajat szemszogebol?? ugy erzem, talan illett volna itt a nagykozonseg elott kimagyaraznia magat
elvegre tudtommal nem en voltam az, aki a publikum ele tartam a panaszomat.. na mindegy, biztos csak en vagyok ilyen tokfeju, hogy nem ertem... attika biztos azt hiszi, hogy az az igazsag, amit eloszor leirnak a forumra.. engem nem zavar, csak nagyon teved
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
Azt azonban meg kell jegyeznem, hogy amennyiben nagyon kellett volna neked ez a laptop, Te is megrendelhetted volna Attika megkeresése nélkül...Jaaaa, hogy akkor vámot kellett volna fizetned, és nem is biztos, hogy olcsóbb lett volna, mint itthon?
Barátom miről beszélsz? Hol látsz te ebayen vagy bárhol dell gépet, amit küldenek USA-n kívül ?? Ha küldött volna, azt garantálom, hogy nem kértem volna meg, mert ebayes dolgaimat én szoktam rendezni. De ha megnézed ennek a küldését, rájössz majd. Meg sztem nem azon van a hangsúly, hogy attika hogy van kinnt, hanem az átverésen nem
1903-ban írtam vmit. Az nem úgy van, ha már annyira véded csabát
Meg ha ennyire véded ccsabat meg attikat, akkor a történtekhez szólj, ne azt emlegessétek, hogy ti mit bizniszeltetek velük, nem a ti bizniszetekről van szó. Hanem erről a gépről. Erről beszéljetek. Gondolom nem ilyen árban volt az, amit adtatok-vettetek.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest