- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
Sajnálom
Szánalmas milyen emberek vannak...De mondjuk azért Te is belátod hogy ennyi pénzt nem szabad elutalni ráadásul külföldre...én soha nem utalnék ennyit senkinek még belföldre sem...maximum családtagnak de csak aki közeli rokon.
Nekem amúgy most egyvalami nem tiszta...akkor most visszakaptad a notit vagy a pénzt? -
dbius
veterán
Azt hiszem, hogy a másik oldalt is meg kellene (kellett volna) hallgatni, hogy mindenki előadhassa véleményét. Ja, ezt már nem lehet, mert mindkét tag ki lett tiltva...
Nekem is van jópár személyes tapasztalatom Csaba és Attika vonatkozásában, és hasonlóan Vigneau-hoz és Balika911-hez csak pozitív dolgokat tudok említeni mindkét személyről! Én mindkettőjükben önzetlen, segítőkész, megbízható és becsületes embert ismertem meg!
Ennek ellenére személy szerint sajnálom, hogy ilyen módon domborodott ki a közös bizniszetek!
- azt szintén sajnálom, hogy Te itt mindenki előtt nyíltan emlegetted a vámot, valamint azt, hogy Attika nem biztos, hogy legálisan tartózkodik az USÁ-ban, valamint, hogy Csaba is minden valószínűség szerint közreműködött abban, hogy Te póruljárj -
Azt azonban meg kell jegyeznem, hogy amennyiben nagyon kellett volna neked ez a laptop, Te is megrendelhetted volna Attika megkeresése nélkül...Jaaaa, hogy akkor vámot kellett volna fizetned, és nem is biztos, hogy olcsóbb lett volna, mint itthon?? Ja, egész véletlenül ez se teljesen legális dolog, ugye?
Pár részletet én is ismerek a laptopoddal kapcsolatban, mert beszéltem Attikával, amikor az általad emlegetett furcsa dolgok történtek körülötte. Ennek ellenére én azt tudom mondani, hogy nem hiszem, hogy Attikának vagy akár Csabának szándékában állt volna Téged vagy bárki mást félrevezetni, vagy bárkinek is anyagi/erkölcsi kárt okozni... Feltételezem ezt amiatt is, hogy mindkettőjük jó pár bizniszt bonyolított le itt ph-n, és nem hiszem hogy ezt felvállalták volna.
Személy szerint azt hiszem, hogy Ti mindannyian (Attika, Csaba és Te is) ennek az egész jóakarásnak az áldozatai lettetek a körülmények szerencsétlen alakulása miatt és azt hiszem hogy az a tanulság mindannyiótoknak, hogy mindenki intézze saját magának az üzleteit..., és őszintén sajnálom hogy kitiltották őket, mert két, véleményem szerint sok ph-s tagnak segítő értékes tagot veszítettünk elRespect.
Tudom, a végtelenségig lehetne mindkét oldal mellé vagy ellen írogatni, ami nem célom, csupán én is hozzá akartam szólni a dologhoz! -
törölt tag
Ma reggel írt Csaba MSN-en, hogy olvassam el a történteket.
Teljesen ledöbbentem, márcsak azért is, mert úgy Csabával mint Attilával teljesen mások a tapasztalataim.
Attila kétszer is küldött nekem kintről csomagot (darabonként 100K+ értékben), mindkét esetben korrekt és segítőkész volt, a pakk is problémamentesen megérkezett. A csomagot magát Csabától vettem át, s igazán korrekt embernek ismertem meg! A második csomag érkezésekor egy fontos vizsgája előtt is tudott időt szakítani arra, hogy bemenjen az irodába, s átvehessem a küldeményt!
Olyan is történt, hogy a hazaérkezett winchestereket a kérésére leformáztam, hogy nyugodt lelkiismerettel adhassa el őket. (Neki notebookja van.) Miután az egyik mégis elromlott, azonnal visszaadta a pénzt, s a dolgot rendezték Attilával.
Ezek az én tapasztalataim, nem akarok flame-et kirobbantani, csak gondoltam, leírom a másik oldalt is. Abban biztos vagyok, hogy Csaba a jóindulatára fázott rá, s esze ágában nem lett volna senkit sem megkárosítani!
Attilával még nem beszéltem erről, de rá fogok kérdezni az Ő verziójára is, hiszen mégiscsak ezzel együtt kerek a kép. Viszont ez alapján, amit itt olvastam, nagyot csalódtam, s el vagyok keseredve. -
djxp01
senior tag
Gondolom, a pontos cserékről valószínúleg nem tudott semmit. Azt meg nem értem hogyha garanciálisan kicserélik, és van egy új géped amit szakszervíz csinál akkor az miért baj? A felhasználó névvel kapcsolatban pedig megengedte neki hogy megnyissa a topicot, ezután meg Attila ezzel visszaélt. Nemde?
-
Vigneau
félisten
Ha nem gond, beteszem ide is a másik topikból való postom. Eléggé fellángoltak az érzelmek. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy nem célom flémelni, csupán a véleményem szeretném megosztani Veletek az üggyel kapcsolatban:
Részemről nem óhajtok flémelni, de ezen a sztorin meghökkentem.
Tudtommal ehhez Csaba....-nak semmi köze nincs. Véleményem szerint Csaba.... semmit sem tudott a dologról, ő is csak egy újabb áldozat a többiek mellett.
Tapasztalataim szerint korrekt üzletember - nincs semmi okom rá, hogy ellene forduljak. Ismerem annyira, hogy igen csak lelkiismeretes ember, aki ilyet nem enged meg magának.
Jó párszor kötöttünk úgy üzletet, hogy Ő küldte el nekem előre az általa a részemre eladott alkatrészeket és türelmesen várt, míg fizetek átutalással. Le a kalappal előtte.
Szomorú vagyok, mert értetlenül állok az egész előtt...
További eseménymentes üzletelést kivánok Mindnyájatoknak.
Vigneau
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
''Képzeljétek a FEDEX-es futár letette egy autó mellé, hogy ne kelljen szegény attikának bemenni a postára érte, és még alá is írta attika helyett az átvételi elismervényt.''
Torvenybe utkozo, amit itt kib*szott komolyan vesznek. Ha jol tevedek, Magyarorszagon sem hagyjak ott az ajanlott levelet a lepcsohaz aljan.
/Helyesbitek, a FedEx otthagyhatja a csomagot az ajtod elott, de ahhoz a cimzett irasos engedelye kell. Aki pedig egy laptop otthagyasara engedelyt ad, annak annyi esze van.../
''Ugye ő a rendőrségre nem ment el, mert nem úgy volt kinnt, ahogy kellene, de ezt nem részletezem. És teljesen be volt szarva, mi lesz ha újlenyomatot vesznek tőle, meg hogy el kell menni írásszakértőhöz, és ki fogják vágni az országból.''
Ebbol is latszik, hogy fingja sincs az illetonek az amerikai torveny rendszerrol. A rendornek, rendorsegnek kb annyi koze van a/z illegalis/ bevandorlashoz, mint nekem az ugandai ultetveny ontozeshez. /Egyaltalan mifele irasszakertorol beszelunk, minek kene ide irasszakerto, ne farasszuk mar egymast. Amerikaban kicsit komolyabb dolgoknal szoktak irasszakertoket bevonni, mert nem olcso - mondhatnam kurva draga - mulatsag.
A tobbihez nem kivanok kommentet fuzni, az egesz buzlik a kamutol. Maskor kerj meg egy rokont akiben meg lehet bizni, vagy inkabb vedd meg Mo-n. Sajnalom, de ez az igazsag. -
Dtomi
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest