- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Szervizes ismerősöm mondta, hogy valami megmagyarázhatatlan bibi sok Xiaomival van, és hát az eddigi/mostani Xiaomi eszközeim sem azt támasztják alá, hogy minden rendben lenne akár két "egyformával". A Xiaomi eszközöket kezelő appjaim szintén azt bizonyítják, hogy a programozók távolról sem állnak szakmájuk magaslatán, de ugyanebbe belefutottam Samsung telefonokon is.
Nemzetközi topicokat olvasva szintén azt látom, hogy egy-egy hiba előjön néhány embernél, ezer másiknál meg nem, ugyanazzal a szoftverrel, ugyanazon az eszközön (X 14). De majd megtudom, ha megkockáztatok egyet, mert egyszerűen semmi más nincs a piacon, ami azt a teljes hardveres skálát nyújtaná, mint a X 14, az A52S-t meg már totálisan (random) belassították a frissítésekkel.
-
Predatorr
őstag
Gondoltam, a 9 egyértelműen (Xiao)Mi 9.
Árukeresős linkeket le kell ellenőrizni, gondosan elolvasni a tájékoztatókat. Ahol vállalják a trv. szerint járó gar. szállítást, epérhető az üfsz., ott azért sanszos, hogy nem átverős az üzlet. Ma éppen 255-től rendelhető, de DP-ban is 300e alatt van,.az nem sarki bó't..janeszgol: Tudom, melyik X-ban 3.2 az USB. Régit nem veszek, az nem érdekel, nem.befolyásolja a mostani modellek képességeit. Adatokat mozgatok telóról és vissza, engem az nem győz meg, h gyorsabb a bt-nál. De pl. a sztárolt G pxl 9 Pro XL-ben is csak ufs3.1 van, megnézem ezeket. Galaxy A55 is csak ufs 2.1, de az Samsungnál a Redmi kategória, Xiaominál a T meg mégiscsak felső osztály.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W