- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Predatorr #27 üzenetére
Nekem rétegigényeim vannak. Most adtam el egy Xiaomi 14-et. Eddig a legjobb kamera, amit életemben láttam. Ki kellett kapcsolnom a zajszűrést esti koncerten, mert kente a képet, és hát nem volt zaj magától sem. Istentelen jó.
Deviszont. Viszontde. Tömörítetlen videóban is tesztelni akartam, és kijöttek a hét gigás fájlok percenként, csak épp fekete a kép. Videonézőben néha szürke, néha zöld derengés, de semmiféle körvonala nem látszik a valódi felvett képnek. Teljesen értetlenül álltam előtte. Igazából ötletem nincs, mit kéne csinálni ezzel a problémával. Eddig minden telefonnal működött, aminek elég erős volt a hardvere és az UFS tárja elég gyors. Oneplus 8 Próval és Xiaomi 10T Próval is eszményi volt, pedig mindkettő telefon 4 éves múlt. Ezzel viszont nem ment.Lecseréltem egy Oppo Find X5 Pro-ra, kevesebb mint feleannyiért. Azzal hibátlanul megy, bár a kamerája vitathatatlanul gyengébb sajnos.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Predatorr #25 üzenetére
A szoftver mindegyik Xiaomi 14-en ugyanaz, akkor hogy lehet kifogni olyat, amivel gond lenne?
Vagy mi a gond vele? Ha a párásodás, nos valóban, az legyen "hardveres hiba". De nem annyira gyakori, sőt csehszlovák megoldások tárháza kínálkozik már.
-
Silenzio
addikt
válasz
Predatorr #19 üzenetére
Én elsősorban a főszenzorokról beszélek. A pixel binningnek vannak korlátai, így a 200 Mpixeles, lehetetlenül apró pixelméret lehet hátrány. A mcpro24fps mindenesetre kiválóan kezeli ezeket a hatalmas felbontású szenzorokat. Ha a többi kamerára (is) gondolsz, egyértelmű, miről beszélsz, de egy Samsung Ultra és egy Xiaomi 14 szenzormérete közel egyforma.
-
Silenzio
addikt
válasz
Predatorr #17 üzenetére
Azt nem tudom, hol olvastad, vagy mi alapján jutottál erre a következtetésre, hogy gyengébb, de itt egy Motion Cam felvétel S23 Ultrával. Mondom, el kell felejteni a gyári kamerák warez, néphülyítő megoldásait.
-
Silenzio
addikt
válasz
Predatorr #11 üzenetére
Az lehet, de közel ugyanolyan jó egy Motion Cammel vagy mcpro24fps-sel a Samsung is. Főleg, ha működnek is, mert pl. az Exynost régebben nem szerették, mi meg nem kaptunk mást. Meg nem is a megapixel számít, a Sony Xperia Pro-I 12 megapixeles főszenzora még mindig az élbolyban van, mert célhardverből szedték. A szenzor mérete és "okossága", meg persze a lencsék minősége számít.
-
janeszgol
félisten
válasz
Predatorr #11 üzenetére
Nem hiszem, hogy elmozdul iden a T kategoria az usb 2-rol. Egyszeruen a Xiaominak ez nem prioritas.
Tudod mikortol van Xiaomiban nem 2.0 type-c?Samsung 2017 (S8 mar 3.1-es)
Huawei 2018 (P20 mar 3.1-es)
Xiaomi 2024 (14-es szeria)Xiaomibol meg a tavalyi is 2.0-at kapott. Erted, mar a Mi10 is tudott 8K/24 vagy 30 fps-t kameraban, es akkor melleraknak egy 2.0 type-c csatit. Ufs 4.0 a Xiaomi 13-ban, es melle type-c 2.0 csati.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Predatorr #11 üzenetére
Xiaomi 9?
De pontosan melyik vagy mi?
Redmi, Mi ?
Tudom szövegértés, de olyan jó lenne egy pontos megfogalmazása a típusnak.
Én most mondjuk a Mi 9-re gondolok, de nem derült ki a kontextusból. Esélyes azért.
Remélem megerősíted az elgondolásom.
252 ezerért nagyon jó a 14. Tudsz mellé linket is adni?
Ha iKontakt, hát mindenkinek joga ott venni ahol szeretne.
Én az Árukeresős legolcsóbbakat azért óvatosan közelítem meg.Be lehet szopni sajnos. Első keresni a cégtárban.
Nem tudom mi van ott Érden a Gyöngyvirág utcában, hogy annyi cég ér ott egymásba.
Tehát megbízható, régi helyről nincs ennyiért?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen TV-t vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval