- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Hátb ilyesmikre céloztam. Vagy, amikor lekapcsol az AOD, hiába állítod fixre. Nagyon lent van náluk a minőségbiztosítás szintje.
Xiaomi Watch S1-emre az istennek sem tudok hangfájlokat másolni, vagy, ha lát valamit, nem játssza le, más meg tök ugyanilyen órán gond nélkol használja ua. fw verzióval. Ezért a fenntartásaim. No meg a szoftvereik, élen a zenelejátszóval...
Poco X3 NFC-m kamera appja rendre fekete képernyővel fogadott, amúgy egyébként vett mindent, azon kívül semmi bug, rád gondolok, szarszung.
Ha csak a RAW problémás (codec?), azzal tudnék élni.
A nagy kérdés, hogy a X miért tud adni fullos hardvert, kamerától a bt codec támogatáson át a wifi7-ig, a többi gyártó meg miért nem, sokkal drágábban. Nézhetek Magic6 Prot, Sonyt, bármit, egy csomó minden hiányzik belőlük. -
Predatorr
őstag
Szervizes ismerősöm mondta, hogy valami megmagyarázhatatlan bibi sok Xiaomival van, és hát az eddigi/mostani Xiaomi eszközeim sem azt támasztják alá, hogy minden rendben lenne akár két "egyformával". A Xiaomi eszközöket kezelő appjaim szintén azt bizonyítják, hogy a programozók távolról sem állnak szakmájuk magaslatán, de ugyanebbe belefutottam Samsung telefonokon is.
Nemzetközi topicokat olvasva szintén azt látom, hogy egy-egy hiba előjön néhány embernél, ezer másiknál meg nem, ugyanazzal a szoftverrel, ugyanazon az eszközön (X 14). De majd megtudom, ha megkockáztatok egyet, mert egyszerűen semmi más nincs a piacon, ami azt a teljes hardveres skálát nyújtaná, mint a X 14, az A52S-t meg már totálisan (random) belassították a frissítésekkel.
-
Predatorr
őstag
Gondoltam, a 9 egyértelműen (Xiao)Mi 9.
Árukeresős linkeket le kell ellenőrizni, gondosan elolvasni a tájékoztatókat. Ahol vállalják a trv. szerint járó gar. szállítást, epérhető az üfsz., ott azért sanszos, hogy nem átverős az üzlet. Ma éppen 255-től rendelhető, de DP-ban is 300e alatt van,.az nem sarki bó't..janeszgol: Tudom, melyik X-ban 3.2 az USB. Régit nem veszek, az nem érdekel, nem.befolyásolja a mostani modellek képességeit. Adatokat mozgatok telóról és vissza, engem az nem győz meg, h gyorsabb a bt-nál. De pl. a sztárolt G pxl 9 Pro XL-ben is csak ufs3.1 van, megnézem ezeket. Galaxy A55 is csak ufs 2.1, de az Samsungnál a Redmi kategória, Xiaominál a T meg mégiscsak felső osztály.
-
Predatorr
őstag
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Hivatalos boltban (néztem gart, stb-t, nyilván nem a te hozod-viszed kategóriában vásárolnék) adják 252e-ért is, legföljebb extraprofit nélkül.
Ismerősöm csak most váltott Xiaomi 9-ről.
janeszgol: Majd meglátjuk. A 8g3-ból nyugodtan vonj le 30%-ot Xiaomi esetében, Samsungnál meg akár 45-öt.
Vettem volna 13T Pro-t 1TB-tal, de az USB2.0-val. Ha ez 3.2-vel jön, megvárom, amíg 250 köré lemegy a terás.
megj. Nem én hülyéztem, és nem én nem tudok számolni, nézz magadba!Silenzio: Néztem jó pár videót S14 Ultrával is összehasonlítva, hát a Samsung 10-12mpx kamerái eldobható szintnek tűnnek beltérben és/vagy éjszaka.
-
Predatorr
őstag
Újabb: "Hány hülye fizet ki ezért ennyit?" teszt.
Inkább megveszem a 14-et 40%-kal olcsóbban. Az persze nem derült ki, megint USB2.0-lesz-e a Type-C, ez teszi hulladékká a 13T-ket is. No meg bt codecek? A sima 14 támogat kb. mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest