- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Ajánlhatom figyelmedbe e nagybecsű topikot: Bővebben: link
Esetleg a lapod, vidkarid alapján a keresővel bármelyik szimpatikus topikot. -
666
tag
Hi, rég nem jártam már itt
Naszal, egy ideje van egy olyan problémán, hogy Windows XP SP2 minden indátásakor a töltőképernyú után kisötétül a monitor, és el kezd villogni a LED - ami ugye azt jelenti hogy nincs jel. Reset gomb után viszont minden helyre áll, kivéve ugye az hogy lemezt basztatja még egy kicsit.
Safe mode-os indításkor is hasonló történik. Amikor kiirogatja az éppen töltött fileokat, megáll valami AGP dolognál, onnan pedig csak reset gomb után hajlandó továbbmenni.
ATI Radeon 9600XT drivereket drissítettem meg butítottam is már, egyik se jó. Abit IS7-es lapom új driverei se oldják meg a problémát. Winreinstallt viszont nem szeretnék. Rengeteg sok mindent kéne visszacsinálni.
Találkozott már valaki ilyennel? Ha igen, sikerült megoldást találni rá? Ha nem, akkor is.
Köcce
Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest