- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Aktív témák
-
666
tag
Hi, rég nem jártam már itt
Naszal, egy ideje van egy olyan problémán, hogy Windows XP SP2 minden indátásakor a töltőképernyú után kisötétül a monitor, és el kezd villogni a LED - ami ugye azt jelenti hogy nincs jel. Reset gomb után viszont minden helyre áll, kivéve ugye az hogy lemezt basztatja még egy kicsit.
Safe mode-os indításkor is hasonló történik. Amikor kiirogatja az éppen töltött fileokat, megáll valami AGP dolognál, onnan pedig csak reset gomb után hajlandó továbbmenni.
ATI Radeon 9600XT drivereket drissítettem meg butítottam is már, egyik se jó. Abit IS7-es lapom új driverei se oldják meg a problémát. Winreinstallt viszont nem szeretnék. Rengeteg sok mindent kéne visszacsinálni.
Találkozott már valaki ilyennel? Ha igen, sikerült megoldást találni rá? Ha nem, akkor is.
Köcce
Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest