Aktív témák

• kiskökörcsin

csendes tag

Komolyan mondom mindig megkönnyebülés fog el ,ha leülhetek a blogomhoz. Lehet azért , mert számomra egy nagy csoda ....de mi a csoda ? :P Hisz még csak egy bejegyzésem van és a tegnapi napot sem tudtam ,mondjuk azt "megörökíteni" , de ,most már nem is fogom . Miért nem ? Maradjunk annyiban , hogy Értelem és érzelem művésznővel megbeszéltük , hogy ,ha jön az ihlet akkor jön ,ha nem akkor pedig nem ..kész punktum.:) Nah , de milyen is volt a mai napom? A reggelről most nem beszélnék ...hisz többségében mindig azt próbáljuk mi emberek megfogalmazni ,hogy mennyire szarul indulhat egy nap és engem most ez nem érdekel. Annál inkább a suliban történt dolgok . Tőlem szokásos módon megint lótuttam- futottam, fecsegtem a folyosón ,elkéstem az óráról és délután kaptam észbe , hogy már vége is a tanításnak . Zárójelben megjegyezném , hogy ez csak 17:00kor történhetett meg . Mivel szorgalmas diák lévén magyar fakton is részt vettem és szájtátva hallgattam Zsuzsa néni prezentálásában , hogy Zrínyi miért köthető az érvelésben a hazaszeretethez . Érdekes egy téma volt , bár lehet csak azért , mert egy igazi profi tanárnőtől hallhattam . De most elvonatkoztatva az irodalomtól ....a nap legnagyobb kérdése számomra mégis az , hogy vajon mi történt Rékával a randiján ...Mikor utoljára láttam kecses mozdulatokkal sietett kifele a sulink elé , hogy találkozon az ő hűn szeretet Rómeójával . Remélem minden rendben volt , bár nagyon izgult szegény , de persze ez természetes . Kinek nem reszketne a lába , mikor tudja , hogy a fehér lovon érkező herceg várja oda kint ..Nekem biztos ! Bár sajnos még nem tapasztalhattam , hisz még nem voltam szerelmes !!! Hallotattok már ilyenről ?! 19 évesen ott állok , hogy azt se tudom ,hogy milyen egy randi előtti állapot ...Mondhatom eléggé vicces , de nem kesergek ,mert nincs értelme . Nem kergetek hülye álmokat , ha jön akkor jön ...Én még hiszek az első látásra szerelemben és ezt várom . talán egyszer megtalál . Ezzel zárom soraimat mára és már hívom is Rékát !

Aktív témák