- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
válasz
Dufresne #452 üzenetére
''mintha csak én lennék és a hegy''
snowboarder feeling
nekem ha többen is vannak a pályán és felteszem a szemüvegem akkor is elő szokott jönni ez az érzés a hegyen, a fülemben dobol a vér, csak a saját lélegzetem hallom, a külvilág kizárva...
26-án zár mátraszentisván is, lehet hogy még utolsó nap meglátogatom, egy kicsit ugrálni -
Dufresne
addikt
válasz
Dufresne #442 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos hazaértem, de szerencsére épségben, ha lesz erőm, akkor még ma élménybeszámolok, ha nem, akkor nem ma
Lesznek képek is, meg egy rövid kis béne videó is, sajnos az időjárás sokkal több filmre, illetve képreörökítést nem tett lehetővé.
Szóval előzetesen ennyit -
Juan D
tag
válasz
Dufresne #399 üzenetére
Figyu, ha v.ki pestről tudna jönni kocsival, akkor olyan 2-3k körül lenne a benzin, a szállás 2 éjszakára 3500-4000k (én itt néztem, mindenki kalkulálja ki az igényeire [link] (amit kicsit nehezen értek, ezért kérem a segítségeteket, hogy ti is nézzétek át!!!), ehhez jönne a bérlet [link] ahogy nézem a felnőtt 1napra olyan 4200Ft-ra jönne ki. 3napra 13000k. (de támogatom a 2napos túrát is, ha azt többen javasolnák [pénz miatt])
Nekem mind1, csak mennyünk már -
Juan D
tag
válasz
Dufresne #393 üzenetére
Hát igen, sana a pénz része csak a gond, ha úgy meg lehetne szervezni, hogy pestről jönne v.ki autóval (esetleg kisbusszal, Vito, Transporter vagy v.mi ...) akkor az sokkal költség kímélőbb lenne! És persze ehhez az társulna, hogy Szlovákiába kellene menni, mivel az jóval oltsóbb, mint bármi más
Ha így meglehetne oldani két kisbusszal, ami kb 10-14 ember cuccal együtt elférne ... benzinben kb koponyánként 3-4k kijönne, ''csak'' a szállás és bérlet. Csak a szállás díj, amiben nem v.ok képben, de ha valakinek esetleg van ebben tapasztalata esetleg kapcsolata, ki lehetne számolni, s akinek van rá pénze ... össze lehetne szedni!
-
Daywalker
addikt
válasz
Dufresne #351 üzenetére
Kötőfék vagy szökevénypánt egy dolog, azért írtam mindkettőt, mert nem tudtam hogy te melyik néven ismered. Teccikérteni?
Amúgy nem korlátoz a mozgásban. Ha sík terepen vagy akkor ki kell csatolni. Én mielőtt belelépnék a kötésbe ezt bekapcsolom, és utána szarakodok. Erre való csak.
Szerintem ha nem ugrálsz nem kell gerincvédő- -
Daywalker
addikt
válasz
Dufresne #349 üzenetére
Hát, én most kaptam egyet, tehát nincs rá gondom
Őő, nos igen. Pl. a kötőfék vagy szökevénypánt is kötelező néhány helyen. Ennek egyik végét a kötésre kell csatolni, a másik végét pedig a lábadra. Ez azért jó, h ne induljon el a board a pályán lefele, ha véletlenül kicsúszna a kezedből mikörzben veszed fel, vagy ha éppen a pálya közepén veszed le vmiért...vagy ilyesmiÉrted.
-
Daywalker
addikt
válasz
Dufresne #342 üzenetére
Számít. Bár én azt az ovális szivacsot jó messzire hajítottam. Vettem inkább Burton alu csúszásgátlót. Én speciel nem használom, mert csákányoson is becsatolt lábbal nyomulok.Azért van rajta h ne szóljanak bele ha nicns rajta
Nem hiszem h a kötésnél az pár mm befolyásolna bármit is. Szerintem jó lesz az.
[Szerkesztve] -
Daywalker
addikt
válasz
Dufresne #317 üzenetére
okéjj...én ma voltam a Mátrában (Síparkban) és letesztelm a cuccokat. Hát durván jó
Hammer deszka üt rendesen. Kötés is nagyon zsír. Cipő is tökéletes volt. Ruhaáól sem tudok rosszat mondani.
A 10-ért vett kesztyű sem rossz, meleg meg minden, csak annyira nem szellőzik, ezért beleizzadz a kezem. Namármost ha levettem, utána elég hideg élmény volt újra felhúzni. Amúgy szerintem annyira nincs meleg és lélegző anyag, hogy ne izzadjon meg az én kezemSzóval arra tökéletes, amire kell.
Siekrült egy kisebb eséssel 6 órát boardozni, tehát elmondhatom h jól ment. És persze magamtól tanultam, nem kell ide oktató[Szerkesztve]
-
Daywalker
addikt
válasz
Dufresne #215 üzenetére
Jó bolt az a snowboardshop. Én is bevásároltam ott idén, de még nem tudtam kipróbálni.
Deszka: Hammer Motion Wide
Kötés: K2 V7.
Bakancs: O-Three Timeless.
Vettem még egy protektoros kesztyűt is.
Hó show-n vettem ruhát is: Heavy Tools.
Ja meg vettem Lorpen S.M.S snowboard zoknit is, de az Procrossban illetve a westendben kapható. Már egy csomó lóvét belepumpáltam, tehát eshetne már az a ... szóval a hó.
[Szerkesztve] -
jagada
addikt
válasz
Dufresne #213 üzenetére
szoktam nézegetni én is és vagy sose adnak el semmit, vagy már kb 2 éve nem fríssítették a kínálatot a honlapon.....
használt rizikós, bár asszem ezek elég rendes fószerek.
nézd meg jól a kantnit, ha sérült, akkor ne vedd meg, meg ne legyen elrepedve se a deszka! néhány karc nem számít, amúgy se láccik a hóban.
nézd mán meg lécci ha már arra jársz, hogy van-e Emery step in kötésük meg 44-45-ös baki hozzá használt és mennyi péz? -
jagada
addikt
válasz
Dufresne #152 üzenetére
vannak alap dolgok, és függ még attól, hogy milyen stílust nyomsz és mennyire megy mán a csuszi.. van is valahol egy link-em...
ez a titan honlap eléggé félékész.....
''ha minden igaz megkezdem harmadik második snowboardos sítáboromat''
aszhittem a beállításokon már túl vagy
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
válasz
Dufresne #147 üzenetére
az sem rossz megoldas, ha iden csak deszkat berelsz, tobbit raszerelteted, illetve raszereled, ha ertesz hozza.
ezzel a megoldassal jobb szebb ajandekokat tudsz iden vasarolni a kedves csaladnak
manapsag en a szlovak-lengyel utakat nezegetem, mert sok osztrak-francia ut lattan annyit mondok hogy, raadasul a fentebbi ket orszag semmivel sem rosszabb, sot..
-
piqla
őstag
válasz
Dufresne #142 üzenetére
hellobello!
en cask es kizarolag skiboyt tudom javasolni, en meg nem sultem be veluk
bar mondjuk ha meg csak masodik-harmadik (?) szezonod kezded, oszinten szolva felesleges freestyle cumora koltened... vegyel egy all-round deszkat, aztan majd amikor uberjo leszel es magabiztos, akkor invesztalj be komolyabb deszkaba.
szereny javaslatom: jo cipore es megbizhato kotesre kolts, deszkabol felesleges burtont vagy hammert venned...
hoshow iden jo volt? en 3 even at csalodtam benne, jellemzo, hgy most jo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest