- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hehehehe
tag
lenne oly kedves valaki es leirna nekem az alapveto kulonbsegeket a hideg es a meleg wax kozott?mikor melyiket erdemes hasznalni?
-
hehehehe
tag
hmm..hat en olyanokat hallottam a nem famagos deszkakrol hogy sokkal konnyebben eltornek...pl mesz rendesen es rafutsz egy huppanora es nagyon rosszul sikerul leterhelned a labaid akkor eltorhet alattad a deszka.ebbol nemtom mennyi igaz enis csak hallottam de azert elgondolkodtato lehet...mas szemszogbol viszont sztem az osszes kolcsonzott deszka ilyen es azokbol is probaltam mar parat de egy sem tort el alattam eddig szal nemtom...najo egyet kicsit hazavagtam de azt alapbol szarul adtak
-
hehehehe
tag
hat 30 az egesz jo ar egy burton deszkaert...bar attol fugg hogy mi volt az a javitas...szal ha mondjuk serult a mag benne akkor sztem felejtos a dolog...ha csak a wax reteg vagy alatt egy picivel akkor az nem annyira gaz.azokat a markakat nem igazan ismerem talan a tobbiek tudnak rola valamit mondani...persze ahhoz kellenenek a tobbiek is
-
hehehehe
tag
na emberek ebreszto! nemsokara kezdodik a szezon
most keszulok egy scott lapot venni, valakinek valami tapasztalat a markaval?
-
hehehehe
tag
up vagy ilyesmi kicsit eledjen mar fel a topic
-
hehehehe
tag
hmmm dejo hogy megtalaltam ezt a kis totyikot
ugynez ki iden mayrhofenbe megyunk volt mar ott valaki?valami info rola meg ilyenek?ami nem teccik hogy nem lehet visszacsuszni a faluba csak siliftel vagy busszal visszamenni
jah ez lesz a 3. ev boardom
remelem mar tudni is fogok valamit
integra neked meg sok sikert a boardhoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest