- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoLizei
aktív tag
válasz
hehehehe #465 üzenetére
A meleg wax, amit vasalóval szoktak a lapra olvasztani, miután rádermedt egy plexilappal letolni, majd fölkefélni. Ezekből vannak különböző hóhőmérsékletekre ajánlott fajták (színekkel jelölve), de van ''univerzális'' is.
Nekem van egy kenőfejes (mint a cipőápolók), folyékony viaszom is, ''Speed Juice'' a neve, gondolom, az ilyeneket hívják hideg waxnak. Ez szerintem inkább csak napi kezelésekre való a meleg waxszal már kezelt felületre. -
Dpower
csendes tag
válasz
hehehehe #462 üzenetére
Én is hallottam erről, azért is volt bennem egy kis para. De a deszka ''made in austria'' és az osztrákok gyártják a legjobb deszkákat pl a burton-t is. Meg szerintem a heavy tools nem adná a nevét ilyen eltöredező deszkákhoz. Bár ők a bringágban vannak toppon úgy tudom. remélem nem lesz vele semmi gond amíg felszívom magam arra a szintre, hogy egy komolyabb deszkát vegyek. Akkor meg úgyis cserélném ezt is, ha ez famagos lenne!
egyebként is örülök ha le tudok pirítani esés nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest