Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyorgó
tag
válasz
Thunderzolee #32299 üzenetére
Értem, köszönöm!
-
vigyorgó
tag
válasz
Thunderzolee #32293 üzenetére
Köszönöm, a kiegészítést!
-
vigyorgó
tag
válasz
Hieronymus #32292 üzenetére
Köszönöm az információt!
-
vigyorgó
tag
válasz
PociAti #32289 üzenetére
Na az ehhez hasonló hasznos információk miatt írtam be a fórumra
hálásan köszönöm!
akkor ez is kiesett
Mondjuk az ninebot F3 mellett az új kukirin A1es is szimpatikus, de nemrég épp te írtad hogy a kormány oszlopával lehetnek problémák. Ettől függetlenül lehet hogy megrizikózóm mégis,ha az f3 ra nem találok fix sebesség kikódolást. -
vigyorgó
tag
válasz
Thunderzolee #32275 üzenetére
Hardveraprón már nincs fenn a hirdetés, de köszönöm a tippet!
Mondjuk a használt rollertől tartok mert nem értek hozzájuk.
Illetve én szombathelyi vagyok, nincs autóm.Ha távol van tőlem a vétel nem tudom megoldani a vásárlást.
Még alaposabban utána kell néznem ennek a típusnak de azt már látom hogy súlyra nem annyira praktikus mint az f3-as, viszont a sebességkorlátozás feloldható, ez jó. -
vigyorgó
tag
válasz
Quent1n #32274 üzenetére
Szia!
Hogy mennyire igaz amit a jogszabályokkal,rendőrökkel, kismotorosokkal kapcsolatban írtál, hogy nekem is van ismerősöm aki megyeszékhelyen jogosítvány nélkül használja a motorját sok-sok éve minden gond nélkül.A tömlő nélküli kerékkel kapcsolatban látszik milyen tapasztalatlan vagyok, mert azt hittem ezek annyira praktikusak hogy nincs szükség a felfújásukra. Megnéztem egy F3 bemutató videót és láttam sajnos hogy a kerékben lévő levegőnyomással is foglalkozni kell. Azt hittem minőségi rollereknél ezt nem kell figyelni.
Már kezdtem volna letenni a voksomat az f3 mellett, de nekem az is fontos hogy a sebességkorlátot ki lehessen venni valamilyen módon,és 35km/h környékén tudjon menni.Illetve nagyon hasznos funkció nyomkövetés, viszont nekem androidos (pocof3)telefonom van elvileg ezzel nem működik az f3.
Szóval még gondolkodnom, és tájékozódnom kell mit vegyek. -
vigyorgó
tag
válasz
Hieronymus #32268 üzenetére
Igen.
-
vigyorgó
tag
válasz
Quent1n #32265 üzenetére
Köszönöm a részletes információkat az f3 ról!
Most utána néztem SEGWAY-NINEBOT KickScooter F3 E rollernek.Ugyanerről írtál ha minden igaz. Nagy előnye a tömlő nélküli, öntömítő gumik,hosszabb hatótáv,Stabilitásjavító rendszer,jó a rugózása az út egyenetlenségeihez. Valóban praktikusabb g2-höz képest a súlyát és a tárolhatóságát tekintve.
Ezt a rollert tudom sebesség tuningolni?
Gondolkodtam,nem veszek tömlős rollert ami kilyukadva meggátolja a használatot. -
vigyorgó
tag
válasz
PociAti #32261 üzenetére
Nagyon jók a felvetéseid!
lehet érdemes lenne kívárni az új jogszabályok hogy alakulnak. Most vetődött fel bennem hogy hivatalosan 25 km/h sebességű, de utólag sebességét tuningolható rollert kell vennem. Ezzel ki tudom játszani a biztosítást. Mindenesetre szomorú vagyok hogy bonyolódik a helyzet, nehézkessé vált számomra a megfelelő roller kiválasztása.
-
vigyorgó
tag
válasz
Quent1n #32259 üzenetére
Városi társasház földszinti lakás konyhájában lenne tárolva. Középkorú vagyok,első elektromos rollerem lenne, tehát még tapasztalatlan vagyok. Viszont használtam már ismerősök rollerjeit.
Bonyolítja a helyzetet hogy biztosítást kellene kötni a 25 kilométer per óránál gyorsabb rollerre,és számomra kérdéses hogy a 25 km es sebesség elég lenne e. Akkor utána nézzek még pár típusnak, köszönöm a segítséget! -
vigyorgó
tag
válasz
enginev3.0 #32254 üzenetére
Úgy néz ki akkor és is kénytelen leszek bevállalni kínai webshopos rendelést. Bár most elbizonytalanodtam Quent1n által beírtak miatt. Idáig úgy tudtam hogy a 2025 ös kukirin g2 roller most a legjobb vétel ár érték arányban aminek van normális lengéscsillapítója is. Ha itt többen is ajánlanátok más vételt ami jobban megérné akkor nem ragaszkodnék a kukirinhoz.
Egyébként melyik webshopból vásároltad? Köszönöm! -
-
vigyorgó
tag
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Kukirin g2 2025-ös vásárlása mellett tettem le a voksomat. Szeretnék egy megbízható webáruházból vásárolni jó áron,ahol a garanciát is könnyebben tudnám érvényesíttetni mintha egy kínai webáruházból rendelnék.
Az allegro.hu oldalról néztem ki ezt rollert: [link]
Valaki ismeri ezt az oldalt,megbízhatóak? Úgy néz ki svájcból hozzák be, és utánvéttel is tudnám fizetni. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- eBay
- Házimozi haladó szinten
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest