- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolf King GTR-ről mi a véleményetek, van értelme inkább ezt választani mint a sima GT-t terepre, erdei utakra stb?
-
válasz
Thunderzolee #25406 üzenetére
mekkorát derültem ezen a hülye vadbarma... karma
-
válasz
andrisbandi #22581 üzenetére
ez jó!
-
válasz
janakbacsi #20448 üzenetére
Biztos hogy nem vennék ilyen legorollert ha 120 kg lennék, jóval masszívabb konstrukció javasolt, nézz szét az offroad rollerek terén. Én bár "csak" 100 kg vagyok, de én is ilyenekben gondolkodok mint a Dualtron vagy a Kaboo Wolf sorozat tagjai.
-
válasz
Thunderzolee #19963 üzenetére
unorthodox ördögűzés
-
-
Offroad körülmények között rollerezik errefelé valaki? Ha igen milyen utakat vagy kirándulóhelyeket érdemes felkeresni?
-
Wolf Warrior 11-et használ valaki errefelé?
-
válasz
phoenix1989 #13391 üzenetére
Eddig csak a parkolással kapcsolatosan vannak szigorítások, ha jól tudom. Jogsi kötelessé, hogy most teszik vagy sem, az kérdéses még.
-
Laotie Ti30-at ki használ errefelé?
-
válasz
phoenix1989 #13059 üzenetére
500e-től van olyan eroller ami már "jó". Pl Kaabo Mantis dual
-
Nekem azt mondták, hogy a Laotie és a Kugoo márkák kerülendőek, mert silány minőségük van és olcsók... Nem tudom mitévő legyek, mert most kinéztem egy Kugoo Kirin G3-at, de ezek után...
-
Laotie roller jó márkának minősül, kínai ez is gondolom, de mintha jobb minőségű alkatrészekből lenne összerakva? ES18-al szemezgetek.
-
Hol érdemes vásárolni Laotie ES8 rollert, csak webshopok vannak, vagy van bolt is ahol meg lehet nézni vásárlás előtt és eladóval beszélni?
-
LAOTIE ES8 roller az tölti vissza az akksit, mikor lejtőn lefele hajtja az ember?
-
LAOTIE ES8 roller az tölti vissza az akksi, mikor mondjuk lejtőn lefele megy az ember?
-
Használ vki itt közületek Bezior S2-es rollert?
-
Sziasztok!
Használ vki itt közületek Bezior S2-es rollert? Ez ha jól látom lengyel márka? Nem találok hozzá speed limit hack-et, 25 km/h nem olyan sok, 30-35 kéne nekem.
Üdv,
Vikthor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest