- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Videcris
újonc
Szia!
Nekem sajnos szerencsém, nincs alkatrész!Neked megjavították a rollert?
Mi több mint 200 km-re lakunk Bp-től, így oda-vissza út már egy roller ára és akkor sem biztos, hogy megjavítják. Ezért kérdezem, postázni kellenne, de ha felesleges ( nem tudnak alkatrészt hozzá szerezni, vagy az is olyan silány) akkor meg minek?!
Már bánom, hogy neten rendeltem!
A többi áruházban simán visszaviszem és szó nélkül visszaadja az árát! -
Videcris
újonc
Áprilisban vettük, ha jó idő volt használtuk, de kiváló minőségű járdán és csendes úttesten.
Szóval ugratás stb nem volt.
Most jó 1 hete már nem, mivel szétszedve pihen, hogy valami megoldást találjunk.
Több bicajos boltban érdeklődtem, de sajnos ez a kormánycsapágy sem kompletten sem darabban nem kapható.
Holnapra van egy igéretem, remélem jó lesz. -
Videcris
újonc
Nekünk fehér van!
Várom a fejleményeket, hogy Nektek sikerült-e.
Nekem is holnap délutánra ígérte az alkatrészt, nem biztos, hogy kompatibilis. Talán csiszolni kell rajta a szerelő szerint, vagy használni az eredeti épp darabját.
Kérdésemre, hogy akkor havonta kell vennem ezt az alkatrészt, azt mondta, ez minőségi darab lesz.
Na majd holnap kiderül.
Én is beszéltem a webshoppal , de nekem kell postázni a saját költségemre, - szakember átnézi és talán kijavítja.Nem vagyok elragadtatva, hogy pont beleestünk egy rossz szériába!
-
Videcris
újonc
Szia!
Érdeklődnék, hogy megoldodott-e a dolog, mert mi is hasonló problémával küzdünk.
Ami a rolleren van olyan "gyenge minőségűt" nem lehet kapni, de az egyik szervízben igértek egy hasonló alkatrészt. Olyat pontosan nem lehet kapni, de így meg nem lehet használni a kormánycsapágyat.Szóval mi is el vagyunk keseredve eléggé! Pedig nem ugrattunk vele mégis tönkrement a pár hetes roller!
-
Videcris
újonc
Sziasztok!
Főleg Toldysport tulajdonosoktól #pomk és #Rakos kérdeznék!
Nekem a tárcsafék állandóan belelóg a kerékbe. Beállítjuk, de a zörgös utak miatt újra súrolja.
Szétszedtük, de nem segít.
Kérdem én, idővel elkopik az anyag és akkor már nem lesz ez a hiba?Olvastam, hogy valami alátétet lehet beletenni 15Ft értékben, de nem tudjuk hova.
Nektek nincs ilyen gondotok?
Hozzászólásokban nem nagyon említik ezt.Köszönöm. ha válaszoltok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest