- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Thunderzolee #32728 üzenetére
Az már nincs, hogy egy izzasztó nyári csapatás után ha forró a motor is, meg az akksi is (vagy a hűtőborda), akkor azért ne azonnal dugjuk fel?
-
BlacKSouL
addikt
Az F3-nál kihagyták az elektromos dudát/riasztót?
-
BlacKSouL
addikt
1 év alatt mindössze 490 km-t mentem az F2 Pro-val. Alapvetően elégnek érzem ezt is, de amikor megjelentek az első képek/adatok az F3-akról, nagyon egyből úgy éreztem le kéne cserélnem rá(jó a marketing, de jobb-e a termék is?). 107 kg-al terhelem, ritkán kell nagyon kihasználnom a hatótávjait, de az újakra majd jön a pótakksi is, és összességében nagyon birizgálja a fantáziámat. Van bármi ésszerű tény ami a csere mellett szól reálisan? Most pillanatnyilag talán vevő is lenne a régire.
Nagyobbat nem akarnék súly miatt, meg ár/minőség/teljesítmény arányban szerintem az f2 pro is jó volt, de véleményem szerint az f3 pro is (?)(Igazából azt várom, hogy vagy beszéljetek le, esetleg várjak még, vagy beszéljetek rá.)
Thx -
BlacKSouL
addikt
Mennyi az esélye, hogy az F3 Pro tényleg ilyen 280-290 körüli áron lesz majd ténylegesen, és vajon kb. mennyi lehet majd a külső pakk ára hozzá? (és mennyi lesz annak a plusz súlya?)
Mennyire jellemző az új modellekre a kezdeti gyerekbetegség, vagy ez azért ennél a márkánál kevésbé jellemző? (magyarul mennyire érdemes megvárni az első tapasztalatokat?) -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #25998 üzenetére
Ezekre valakinek van valami egyéb tapasztalata? Nekem most 2 hét és 117 km után pont ugyanezek, azóta élesben is teszteltem a lámpát, parkoló autóknak a teteje fölött átvilágít a felső elvágás, tehát 5-10 fokkal lefelé kéne billenteni(de beépített). A gázkar poti egészen biztosan nem lineáris .
A lámpa vetítési képe nagyon király, minden német szupereus szabványnak megfelel, de brutál felfele világít. Pont a legdurvább rész olvasztja ki az autósok szemét. És így nem is az utat világítja. Gondolom nem nagyon lehetne lejjebb állítani. ?
Az első, de kicsit a hátsó gumi is "kabajt". Az első konkrétan rázza a kormányt fordulatfüggően, de üresben meghajtva a hátsóban is van némi tojás. Ez ilyen, vagy vlami nem stimm?
Ninebot F2 Pro -
BlacKSouL
addikt
1st wrld problems:
A gázkar potmétere mintha nem lenne lineáris. 90%-ig olyan 60%-nyi teljesítményt ad, az utolsó 2 mm-en meg tolja a limitig mint állat.
A lámpa vetítési képe nagyon király, minden német szupereus szabványnak megfelel, de brutál felfele világít. Pont a legdurvább rész olvasztja ki az autósok szemét. És így nem is az utat világítja. Gondolom nem nagyon lehetne lejjebb állítani. ?
Az első, de kicsit a hátsó gumi is "kabajt". Az első konkrétan rázza a kormányt fordulatfüggően, de üresben meghajtva a hátsóban is van némi tojás. Ez ilyen, vagy vlami nem stimm?
F2 Pro -
BlacKSouL
addikt
válasz
Thunderzolee #25925 üzenetére
A gombbal duplakatt váltja az üzemmódokat: Eco, D, S, Eco, D, S...
Gyalogost (5 km/h) viszont így be nem kapcsol. És ki sem. Azért kérdeztem van-e valami trükkös kombi (mittudomén, féket húzva tart, kétszer balra indexel és 3x megnyomja a gombot. V.ilyesmi) hogy ne kelljen elővenni ehhez a telefont. -
BlacKSouL
addikt
F2 Pron a gyalogos módot be lehet kapcsolni direktben vagy csak appból?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Thunderzolee #25581 üzenetére
Na így már érthető.
Azért érdekel, mert én olyan vagyok hogy megpróbálom megérteni valaminek a pontos működését amiért majd tervezek kiadni párezer konvertibilis magyar forintotMeg az se mindegy hogy aztán tudjam mi miért hogyan történik amikor használom.
Akkor nem annyira a hatótávnyerés a lényege, hanem csak az hogy milyen mértékben lassít elvett gáznál=kényelmi kérdés.Köszi a segítségeket
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Thunderzolee #25566 üzenetére
Akkor már csak a következők nem kristálytiszták:
Ha sík úton 25 kmh alatt elengedem a gázt, de nem húzok féket, akkor a motor fékezni fog/gerjeszt/visszatáplál, vagy szabadon kifut?
Ha kiveszem a mechanikus tárcsaféket a képletből, és meghúzom a fékkart, maga a motor ugyanolyan mértékben fog fékezni, mint az előbbi elengedett gáz és fék esetén? A visszatöltés más lesz?
Minek a fokozatát tudom állítani appban szoftveresen és annak milyen hatása lesz a fékerőre, visszatöltésre akár elengedett gázkar, akár behúzott fékkar esetén? -
BlacKSouL
addikt
válasz
Thunderzolee #25554 üzenetére
F2 Pro-t nézegetem.
Tehát akkor inkább olyan érzés mint az adaptív távolságkövető tempomat a kocsiknál, hogy lejtőn akár üzemi fékkel is besegít, hogy tartsa a beállított (max) tempót, mintsem a szimpla tempomat, ami csak a gázt tudja adagolni és a lejtőn csak a hagyományos motorfék van amitől azért be tud gyorsulni.
Rollernél akkor olyankor a motorfék(generátor) lesz az autós üzemi fék amit az okos tempomat alkalmaz. Értelemszerűen csutkagáznál, vagyis ha elengedem a gázt, akkor gondolom a motorfék a visszatáplálás szint beállítástól függően fog "fékezni". Mekkora lejtésnél képes még állóra lassítani elengedett gáznál? Használható "egypedálos" módban?
F2 Proban jól olvastam hogy egyáltalán nincs tempomat? Vagy van és ki/bekapcsolható?
-
BlacKSouL
addikt
25 kmh-ra korlátozott roller ha lejtőre ér csutkára húzott gázzal, akkor gurulva 25 fölé megy, vagy motorfékezni fog 25-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Tesla topik
- Bluetooth hangszórók
- Elden Ring
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged