- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Nem találtam sima Roller topikot, csak E-rollerest, hátha itt is jó lesz.
Sima Kick Scootert vennék, városlátogatásokhoz vinnénk magunkkal, a páromnak már van egy jó, de az nem bír sokáig el 100 kilót.Ezeket néztem ki mint masszívabb darabokat, szerintetek melyik a jobb?
Glober One NL 230 Ultimate [link]
6KU Adult Youth Scooter 200mm [link]
Razor A6 scooter [link]Ugye kb. 95-100 kiló terhelése lenne, szeretnék kézzel működtethető féket is ha lehet, de ez nem dealbreaker. Min. 20 cm kerékméret jónak tűnik, de sokkal nagyobb a hordozhatóság miatt nem tudom mennyire jó választás.
Legyen összecsukható, vállra vehető. Minél masszívabb annál jobb.Az bosszant hogy mindegyikre találtam olyan vélemények hadát hogy tökéletes és mindig van X db aki szerint egy kalap szar...
Vagy van valami szuper változat, amit eddig nem láttam? Valamit ajánlanátok?
Köszi!
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Macrodroid
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged