Új hozzászólás Aktív témák
-
sunci_02
aktív tag
válasz
Thunderzolee #13646 üzenetére
Egy gyors kérédés, miből lehet tudni, hogy gen1 vagy gen2? Sorozatszámból?
-
sunci_02
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Adott egy Ninebot Max 30 roller. Már egy ideje használom, de engem nagyon szétráz menet közben. Ezért vettem rá egy Monorim V4 első rúgós szerkezetet. Ezzel sokkal de sokkal kényelmesebb a közlekedés. Végre nem fájdul meg a lábam és nem kell aggódnom hogy összekoccanjon a fogam. Viszont mivel tudnám azt megoldani, hogy a rúgó amikor visszatér az eredeti állapotba, ne csattogjon. Rossz hangja van, fémes csattogás minden bukkanó után. Lefelé nem tudom annyira összenyomni, hogy beleérjen, de amikor elemelkedik az első kerék akkor nagy erővel visszavágódik a "teleszkóp". Illetve láttam van levegős légrúgó. Exa 150mm Air most 24.990. Azzel megoldódna a gondom?
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest