- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alcsi69 #24011 üzenetére
Akkupackot építtetni szoktak akksi építő emberekkel inkább. Például:
Értelmetlen gyárit venni hozzá, többe kerül, mint a roller. Aliról meg felejtsd el, h "original"-nak mondott akksit "olcsón" beszerzel majd.
De mire degradálódni kezd a kapacitásod, évek fognak eltelni, sanszos, h új rollert veszel majd inkább.
Kerék nem fog kelleni, nem jellemző annyira ezekre, h elromlanak. Gumicsere inkább, de az is csak sokezer km múlva.
Ezeket a rollereket 10-15ezer km-re tervezik, nem egyhamar fogod elérni. -
Pano
addikt
válasz
Alcsi69 #24011 üzenetére
Vannak azért alkatrészek. Segwaynek jónak mondható az ellátottsága.
Állíts be az appba töltési korlátot, azzal kíméled az akkut.Én évek óta azt a módszert követem akksikkal, hogy már 30-40 %-nél töltőre rakom őket (kivéve azokat az alkalmakat amikor éppen kell és nem tudom, de ez ritkább). Eddig ez bevált. Pl telefonom is 1 éves de még mindig közel 100%-os az akksija.
-
Alcsi69
senior tag
válasz
Alcsi69 #23923 üzenetére
Na végülis az Okai helyett egy Segway F2 Plus-t vettem. Most a hétvégén próbálgattam is, ultra jó.
Olyan kérdésem lenne vele kapcsolatban, hogy ez természetesen új és nem kellett még töltenem sem, de gondolom van X ciklus ami után már kezd rosszabb lenni az akkumulátor benne. Ahogy olvastam kb. 500 - 1000 ciklust bír rendesen. Ezt persze inkább kb. 2-3 év alatt fogom elérni, de nézegettem, és nem annyira találtam hozzá csere akkumulátort. Annyira új kiadás lenne ez hogy nincs még hozzá?
Illetve egyéb részei is javítható lehet? Pl. ha az egyik kerekével történik valami azt lehet majd javítani/cserélni?
-
válasz
Alcsi69 #23923 üzenetére
Összecsukva viheted metrón is, csomagnak számít. Bár az ember nem szereti csukogatni. Ha nem csukod össze, számíthatsz rá, h belekötnek, már ahogy a mozgólépcsőn lefele tolnád, a jegyellenőrök szólni fognak.
Ennyivel jobb a végállomás (már amelyik felszínen van), ott még amúgy is üresebb a szerelvény.A Neon Lite jó választás, olcsó.
F2 sorozatot ajánlanám, ha nagyobbat keresel, de azok jóval drágábbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +2db táska
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest