- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
szerintem az ES1 pont hogy 100k körüli roller. jól össze van rakva, de gyengébb mint a többi 100k roller, szóval 150et nagyon nem ér.
amúgy szerintem a mostani rollerek közül csak a 100k az ami megéri, ha csak minmálisan használja az ember és nem akar semmi extrémet csinálni velük. 100k felett nagyon romlik az ár/érték arány
más: szerintem ma vállalkozó kedvű leszek és kipróbálom 10km-en az etwow kereket a kugoon.
ez már tipikusan az a táv, ahol nem mondanám hogy kényelmes rollerezni, de ma kíváncsi vagyok
-
Dorian
félisten
Sosem értettem miféle appot hiányolnak egyesek egy rollerre. Elindul, megy, megáll. Mutatja a sebességet, töltöttséget, megtett időt-távot. Kávét ne főzzön?
Max hatótávot én nem tudom, mert hazafelé 70m szintkülönbséget kell leküzdenem tipikusan széliránnyal szemben, ez azért kivesz belőle rendesen.
-
Tin
veterán
Miert ne lenne benne visszatoltes? Van benne.
Nekem (kozel 100 kg) 2-esben elment 21-2 km-t, es meg olyan 30% korul volt az akku. Szerintem ha esszel mesz, es nem sok emelkedon, akkor 20 km hosszu tavon is tudhato vele. Tobbre ne szamolj, mert melegben tobb, hidegben kevesebb is lehet, es az emelkedo vagy a suly is nagyon befolyasolja.
-
zola96
senior tag
Bármilyen kiegészítő hozzá? Amivel mondjuk más kijelzőt lehet rá tenni, vagy bármi?
Megéri ez a kis kugoo? Kicsit zavar, hogy nincs benne visszatöltés, valamint az app hiánya. Oké látok mindent a kijelzőn. De na.
plusz hozható belőle mondjuk 2-es szinten a 30km range? Nem vagoyk egy nagy ember, 66kilos gyiktestem gondolom nem terheli meg. 
Szerk: Tin: Szegeden lakom így emelkedő nincsen nagyon, csak a sík Alföld
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Egérpad topik
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

plusz hozható belőle mondjuk 2-es szinten a 30km range? Nem vagoyk egy nagy ember, 66kilos gyiktestem gondolom nem terheli meg.