- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapírVilla
tag
válasz
fastsquirrel #761 üzenetére
Szia!
Szerintem is a 16 Km már sok egy rolleren.
Én 3-3 Km-t megyek rendszeresen, de szoktam menni "csak úgy" 7-8 -at is.
Szerintem több már nem kényelmes. -
big-J
őstag
válasz
A motorfek csak akkor lassit amikor behuzod. Ha nem, akkor csak egy nehez sima roller.
Nekem van mindketto, elektromos roller es elektromos bicikli is, ez a feladat egyertelmuen elektromos biciklit igenyel.
Bar rollerbol is tudsz rendelni kinait ami kivisz a vilagbol tavolsagra(nem lesz olcso), egy bizonyos tavolsag utan egy ebike bar kicsit dragabb, de praktikusabb, gyorsabb, kenyelmesebb, biztonsagosabb. Biciklivel egy jo 20 perccel elobb meglennel, mindket iranyba, es toltened sem kellene.
Szeretem a rolleremet, postara pl mindig azzal megyek, de annyit nem szivesen mennek mindennap.
Persze ha a tarolas nem megoldott, nincs kameras, zart helyen helyen parkolo, akkor maradna a roller.
https://prohardver.hu/tema/re_elektromos_rasegitesu_kerekparok/friss.html
-
Zoo123
senior tag
válasz
Szia!
Az én 86 Kg-om alatt normál módban (25 Km/h) csak 13-15 Km-t tud megtenni a roller,
ECO módban (18 Km/h) pedig olyan 23-26 Km-t.
Körülbelül 1 óra alatt tudnád teljesíteni a távot...neked már érdemes lenne egy erősebb, gyorsabb és nagyobb akumulátorral rendelkező rollert nézned.A Te súlyoddal lomhábban gyorsulna, de ECO módban valószínűleg meglenne a 16 Km, bár az utolsó 1-2 kilóméteren már lehet hogy lábbal kéne löknöd a gyosításhoz.
Itt érkeztünk el a második kérdésedhez: természeteen lehet lábbal lökni a rollert, akár gyorsításkor "rásegítesz" akár kikapcsolt motorral lökheted nyugodtan, nem lesz tőle baja!
Arra azért számítsál hogy kikapcsolt motorral se gurul olyan könnyen mint egy "mezei" lábbalhajtós roller, de nem olyan vészes.Remélem segítettem,
Üdv: Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest