- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
válasz
gyenesmartin #32879 üzenetére
Tapasztalat, hogy az F2 Plus SOKKAL JOBB!
Tőlem ma vitték el. Munkahelyváltozás miatt már nem használtam ki.
-
válasz
gyenesmartin #32886 üzenetére
Ja, néztem én is a hirdetésben, ennek van doboza is, be tudták csomagolni.
Ja, h a súlya miatt kerestél minél kisebbet. Értem. Ezzel kezdhetted volna. Hát kb csak ezek a 8.5"-os kerekű Xiaomik vannak, amik a legkönnyebbek. Pro 2 még ami jó vétel, egy kilóval nehezebb, de sokkal nagyobb a hatótávja, bár neked mondjuk arra a napi pár km-re ez végülis mindegy.
-
válasz
gyenesmartin #32877 üzenetére
Ez jó hozzáállás. Én is igy szoktam.
Ha nem válik be, nem bukok rajta túl sokat eladáskor. -
válasz
gyenesmartin #32880 üzenetére
Ezeket 10-15ezer km-re tervezik, 3500 nem a világ vége, bár a gumik lassan csereérettek lesznek.
Az F2 Plus amúgy miért nem jó?
Alig több, de egy jóval korszerűbb roller.
Ugyanolyan messze van tőled kb, mint a másik, töredékannyi km-el. Vagy fontos, h picike, könnyű legyen? -
enginev3.0
félisten
válasz
gyenesmartin #32880 üzenetére
Biztos nem vennék 90k-ért 3500km-t futott rollert, mikor kicsivel drágábban kapsz újat
-
gyenesmartin
őstag
válasz
gyenesmartin #32879 üzenetére
3500km-el sem vészes?
-
válasz
gyenesmartin #32877 üzenetére
-
PociAti
őstag
válasz
gyenesmartin #32875 üzenetére
Csak a roller részéhez mernék kommentet fűzni: hosszú távon az Elite a jó választás.
-
válasz
gyenesmartin #32859 üzenetére
Mi a kérdés?
Hát ezek közül az Elite-t kell venni, ez egyértelmű.
Meg akarod győzni, és vennél valami erőtlen, vagy kis akksis rollert, ahelyett, h egy lengéscsillapitós, indexest vennél, használható méretű akksival?Itt össze tudod az adataikat hasonlitani.
Xiaomi ötös sorozat ismertető.M365-öt ha nem találsz, az 1S is kb ugyanaz.
Vagy a Mi 3, illetve a Pro 2 ami még ugyanolyan kis roller, használtan 100ezet alatt vannak ezek is.A Mi 3 Lite nagyon kicsi akksis, az F25 meg az F sorozat legkisebb tagja.
-
PociAti
őstag
válasz
gyenesmartin #32859 üzenetére
A Xiaomi Elite felfelé nagyon kilóg a listából.
Mindhárom 36 V-os rendszerű, de kapacitásuk: 5100, 5200 illetve 10.000 mAh, aminek köszönhetően az Elite-tel nagyjából dupla táv megtehető. Illetve az hátsó kerék meghajtású és dobfékes, elöl lengéscsillapítóval. Ez a 20 kg-os tömegében is megmutatkozik, míg a másik kettő inkább rövid távú ingázó roller a 13,0 illetve 14,7 kg-os. -
válasz
gyenesmartin #32833 üzenetére
Rendelj egy akasztót, ahhoz adnak csavart is.
Alin találsz. -
PociAti
őstag
válasz
gyenesmartin #32752 üzenetére
Emlékeim szerint Tiszaújvárosban és környékén nem sok hegy van. Régebben sokat jártam oda versenyekre.
Tömör gumis rollert felnőttnek nem igazán ajánlható, és a Ninebot E2 pedig az. Még "szerencse" hogy 20 km/h-ban maximalizálták a végsebességét, így kevésbé tudja szétrázni a rollert (és a rollerest).
Szinte csak szélsőséges körülmények között ajánlható a tömör gumi, pl. amikor valami miatt rendkívül magas a defekt kockázata.A Xiaomi M365, Xiaomi 1S és a Xiaomi Mi 3 azok a legkisebb és egyben legkönnyebb, megbízható tömlős abronccsal rendelkező rollerek, melyek már bizonyítottak az évek során. Már mindegyik kifutott, de használtan vannak jó állapotúak.
-
válasz
gyenesmartin #32750 üzenetére
A linkelt Segway F2 Plus nem jó?
Ha megnézed a listán a rollerek súlyát, az még az egyik legkönyebb talán.Cipelni nem jó ezeket szerintem. Xiaomi Mi 3, Pro 2 a két kisebb, könnyebb roller, bár emelkedőkre azok meg nem nagyon mennek fel. Újonnan meg szerintem már nem éri meg ez a két roller, de a használtak között, 100ezerért sokat hirdetnek.
-
válasz
gyenesmartin #32745 üzenetére
Így elsőre: jajj, csak azt ne, ha nem akarsz magaddal kibxszni.
Szóval:
Hány kiló vagy?
Milyen magas?
Emelkedőkre is fel kell majd menned, vagy szinte csak sík terepen járnál vele?
Emelgetni is fogod, vagy mindegy a súlya?Ezek az olcsóbbak:
Xiaomi Elite
Xiaomi 5
Segway E2 Pro
Ezek meg a többi:
Xiaomi 4 Pro (2nd gen)
Xiaomi 5 Pro, 5 Max
Segway F2, F2 PlusItt össze tudod az adataikat hasonlitani.
Xiaomi ötös sorozat, ismertető.Épp hirdetnek egy alig használtat például Hardveraprón:
https://hardverapro.hu/apro/ninebot_f2_plus_garancias/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobilhasználat külföldön
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged