- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
alázógyík
addikt
válasz
baloo79 #14804 üzenetére
Nem sokat mentem még vele.
Pár dolog, ami feltűnt:
1. Nagyon jó a futómű, rossz úton is jól elnyeli a rezgéseket, kisebb gödröket.
2. Pikk-pakk 40 felett voltam vele, 90kg vagyok. Jól gyorsul.
3. A gyorsítás adagolását még szokni kell, elég nagyot ugrik.
4. A töltési idő hosszú. Nekem legalábbis. -
válasz
baloo79 #14652 üzenetére
Szia!
Nekem volt kuickwheel s1-c pro. Igazából elég jó kis roller, az én 100+ kilómat kb 25 km-re vitte el egy töltéssel 25 km/h -val haladva.
Arra viszont készülj fel, hogy a lelkedet is ki fogja rázni a tömör gumik miatt.
Én végül eladtam és vettem egy Kaabo Wolf Warrior X-et. Ezzel már kényelmesen lehet menni szinte bárhol. -
wanted5
őstag
válasz
baloo79 #14652 üzenetére
Úgy kalkulálj, hogy általában amennyi hatótáv rá van írva annak jó esetben 2/3-át tudják ezek a gépek. Úgy kell erre gondolni, hogy pl autónál is behazudják a gyártók az 5 literes fogyasztást, aztán a valóságban 7 vagy több. Elektromosoknál meg a WLTP pl 500 km, amivel valós körülmények között mész 400-at.
Én ma mentem 20 Km-t a Mi 1S-el, úgy hogy a végén írt az app még 30%-ot, de az utam nagy részén lassítani se kellett és már érezhetően nem gyorsult úgy a végén. Szerintem 1-2 km-en belül megállt volna már, úgy, hogy ennek 30 km a gyári hatótávja.
Viszont rettentően lefárasztott a 10 km oda 10 vissza, napi szinten biztos nem csinálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest