Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyorgó
tag
Ezt hol olvastad hogy nem tudom elvágni a kábelt?
Az okoz gondot hogy a kábel elvágás egy végleges megoldás és ha a garancia időn belül meghibásodik a roller nem tudom érvényesíteni a garanciát ebből kifolyólag.
Ezért jobb ha szoftveresen,vagy más egyszerűbb megoldással működik a speed unlock. -
vigyorgó
tag
Ezt a videót láttam én is korábban, köszönöm!
Bár egy egyszerűbb hacknek jobban örülnék, mert szerintem ez akadályozni fogja a garancia érvényesítést ha arra kerülne a sor. Meg jó lenne tudni hogy ez a módszer 100%-osan működik e mindenkinél.
Van valamilyen negatív tapasztalatod a rollerrel mióta használod? -
vigyorgó
tag
Szia!
Melyik videót kell megnézni, és mi a neve a facebook csoportnak?
Hosszas keresgélés után úgy néz ki én is a Navee gt3 max mellett teszem le a voksomat.
Súlya határeset de még vállalható. Nekem fontos hogy jó lengéscsillapítása legyen, sebességkorlátozás könnyen kioldható legyen. Én is láttam ahogy Sirtaky is említette hogy egy fehér vezetéket kell elvágni ehhez. Vagy van más megoldás is?
Még elmegyek a media marktba és megnézem,ha tetszik meg is rendelem.200.000 forintért jó vételnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest