- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
pistutm #19692 üzenetére
Talán nem tetszett a szervizesnek az elképzelés, azt hihette száguldozni szeretnél.
A rolleres balesetek nem tesznek jót az üzletüknek. Alap Xiaomival (úttípustól függően) a 25 km/h is azért már néha necces. Viszont ha 10-es kerékkel, és/vagy lengéscsillapítóval stabilizálva van a mozgás, akkor már más a helyzet.Persze van aki fordítva indul el ezen az építési folyamaton, először a sebességhatárt szedi ki (mert az egyszerűbb és olcsóbb), ezt követően a menetstabilitás javításával követi le az igényeket.
-
PociAti
őstag
válasz
pistutm #19689 üzenetére
Az adatlapod alapján feltételezem, hogy budapesti címet keresel. Nos ott nem vagyok járatos.
Ezen a YouTube videón bemutatják a folyamatot: Xiaomi scooter 1S BLE157 downgrade using stlink.Nem nagy mutatvány, az eszköz is elég olcsó:
2.390 Ft, ST-Link V2 programozó debugger STM32 mikrokontrollerekhez.Viszont ha nincs affinitásod hozzá, meg nincs pákád, akkor szóba jöhetne egy ismerős... de ha az sincs, akkor a Xiaomi rollerekkel foglalkozó szervizek többsége valószínűleg foglalkozik vele. Talán valaki konkrétumot is tud ajánlani, mint említettem nekem nincs tapasztalatom vele (nekem még régi verzióval jött a rollerem, és nem frissítettem rajta, szóval én könnyen vagyok vele).
Egy éve beszéltem egy rolleressel, aki magának próbálta megoldani a fw frissítést, nagyon nem értett hozzá, nem is jött neki össze. 25.000-ért csinálták meg neki, de később talált egy másik szervizt, ahol 10-ért is megcsinálták volna. Kérj több helyről ajánlatot.
Szerk.: A hozzászólásból nem derül ki egyértelműen, de a firmware frissítés közben téglásított rollert is ST-Link V2-vel lehet életre kelteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 4
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest