Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz synar #9948 üzenetére

Ahogy a mondás tartja: "tolvajtól lopni nem bűn".
    Dicséretes, hogy a Xiaomi mennyi energiát tol a fejlesztésben, de a korai időszakban a szabadalmi jogot elég rugalmasan értelmezték ők is, és erről azért most sem szoktak le.

Ez az AOVO csak egyike a Xiaomi m365 rollerek olcsó klónjának. Jellemzőjük, hogy rosszul rugózó tömör gumit tesznek a tömlős gumi helyére, és úgy tálalják, mintha valami égető problémára nyújtanának zseniális megoldást.
    Nézd meg a honlapjukat: https://www.aovopro.com/about/, annyira igénytelenek, hogy még arra se vették a fáradtságot, hogy ne ütött-kopott raklapon fotózzák le a terméküket, de ami talán még árulkodóbb, hogy az új raklap messze nem felel meg a nemzetközi előírásoknak.
    Minőségbiztosítás területén egész biztosan elmarad a Xiaomitól, anyaghasználatból eredő kormánytörés, illesztési hézagok miatti beázás, elektronikai problémák sokkal nagyobb eséllyel előfordulhatnak elő az ehhez hasonló hamisítóknál.

Az e-roller nem vicc, forgalomban kell vele közlekedni. Egy használt Xiaomi általában inkább megbízható, mint egy új klón.
    Amúgy ha megtalálod a neked való rollert, akkor szeretni fogod. Én legalábbis imádom, pedig soha nem vágytam rá. Csak teszi a dolgát, erőfeszítés nélkül elvisz A-ból B-be, olyan természetességgel, amihez foghatót korábban nem is tapasztaltam.

Új hozzászólás Aktív témák