Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
Laca1212
üzenetére
"Ellenben egy 62 kg -os "férfi" "
Megkérdezhetem, hogy a "férfi"-t miért tetted idézőjelbe? Egy 62 kg-os hímnemű felnőtt emberre nem lehet alkalmazni, ezt a terminus technicust? Csak, mert jelenleg kb. ennyi a súlyom, akarom mondani a tömegem, és ha hivatalos dokumentumban vagy bárhol rákérdeznek, akkor én férfit szoktam megjelölni a nem kiválasztásánál. Akkor, ezek szerint valótlanságot állítottam idáig?
Mi a megfelelő megnevezés az ilyen kis termetű hímnemű embereknek?
Megtisztelő válaszodat előre is köszönöm!
-
PociAti
őstag
válasz
Laca1212
üzenetére
Ez már nagyon OFF (ha az erollert nem érintené ennyire drasztikusan a tömeg).
"Átlag férfi 180 -190 cm ..." Ez baromság!
"90-95 kg nem épp az elhízott ..." Pedig elhízott, ha átlag testmagasságot vesszük alapul.WorldData.info: Average sizes of men and women
Hungary, magasság: 1.76 m, testtömeg: 87.6 kg, testtömeg index: 28.2, ami azt igazolja vissza, hogy a magyarok bőven a normális sáv (BMI: 18,5-24,99) fölött vannak, tehát a túlsúlyos kategóriába tartozunk.
Átlag magasság és az általad körvonalazott 93 kg az már az "I. fokú elhízás", nem is a "túlsúly" kategória.Viszont a 176 cm-hez tartozó 62 kg testtömeg indexét nézzük, az 20,02, ami a 18,5-24,9 normál kategóriába tartozik. (Igen, ez "átlag alatti", de pont normális!)
Légellenállás szempontjából a csepp forma az ideális alakzat, de a roller szempontjából a funkciótlan zsírpocak nagyobb hátrány, mint előny. Bármennyire nehéz is azt elfogadni a tőlünk eltérő dolgokat normálisként, vagy ideálisként, de azért némi tájékozódással nem lehet probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- OLED TV topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Update 11.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mi a megfelelő megnevezés az ilyen kis termetű hímnemű embereknek?