Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
válasz
devil-k
üzenetére
Ez egy izgalmas kérdés, amit feszegetsz. Jómagam egy éppen 6 éves kislány és egy majdnem 8 éves fiúgyerek apja vagyok. Hidd el nekem, majd látni is fogod, hogy nagyon komoly különbség van egy 3.5 és egy 6, egy 6 és egy 8 és valószínűleg - bár ott még nem tartunk - egy 8 és egy 10 éves között. Sőt, egy 6 és egy másik 6 éves között is. Ha visszanézed a korábbi posztjaimat, csak olyat fogsz látni, ahol inkább túlbiztosítom (motoros bukó overkill-e) a rollerezést, mint alul. Ugyanez jellemzi a gyerekekhez való hozzáállást. Bár nem emeltem ki, de természetesen olyan környezetben (vidéken, zsákutcában) rollerezett/ik, ahol közel 0% az esély arra, hogy autóval találkozzon, és megfelelően kicsi az esélye, hogy mást elüssön. Magam is azt vallom, hogy better safe than sorry, de ez az én saját kockázattűrő képességembe belefért. Megérte azért a vigyorért, ami elhagyta a száját. Nagyon offtopic, de pl. a másik oldalon viszont nekem nem fér bele a zárt térben (étterem, kocsma, szórakozóhely, open-space iroda, mozi, színház, tornaterem, stb.) maszk nélkül tartózkodás 2020. októberben. A maszkban indoor tartózkodás sem, ezért szinte minden ilyen és ehhez hasonló kockázatot száműztem a saját és a családom életéből. Az iskola az egyetlen, amit nem tudtam. Szerintem mindenkinek máshol van a kockázatosság határa, még témakörönként is változhat: van, ami belefér, van, ami nem fér bele. Nálunk - hangsúlyozom, a fent részletezett gyerek és a most kifejtett körülmények figyelembevételével - ez belefért. És maximálisan elfogadom, hogy vannak, akiknek nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- E-roller topik
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- UTOLSÓ! Új, bontatlan Braun Silk epil 7 7-081 nedves-száraz epilátor - 2 év magyar bolti garival! -
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest