Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Because
üzenetére
nagyon tépázza a témát a sajtó nem is szeretem ezt az erőltetett szánalmas befolyásolást
ráállnak valamire és összeszedik az összes bármilyen negatív dolgot
legalább 7 milliárdan élünk a bolygón jó hogy vannak hülyék isaz autós balesetes youtube vidókat ez meg se közelíti
+naponta halnak meg több ezeren közúti balesetben emberek akkor ott is lehetne szigorítás főleg amilyen pszichopaták mászkálnak az utakon szembe jön 100-al és majd arréb mész vagy meghalsz alapon. Lehetne szűrni rendesen kinek adnak ilyen hatalmat.
Sőt minek 300km/h meg ricsajos sport kifugogó városi utakra
Itt is jöhetne szigor menjen a Hungaroringen vagy versenypályán annyival én trailerre raknám az összeset oda valók.
Nálunk amúgy is 130km/h a megengedett maximum és ha annyira biztonságosak akarunk lenni olyan kocsit mi a f..... gyártani ami akár 200-al is megy életveszélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ráállnak valamire és összeszedik az összes bármilyen negatív dolgot
Itt is jöhetne szigor menjen a Hungaroringen vagy versenypályán annyival én trailerre raknám az összeset oda valók.