Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krakki88
csendes tag
válasz
Patyesz
üzenetére
Ezt nem értem én se, hogy elektromos robogót kapsz ennyiért, ami ráadásul EU-n belüli gyártmány vagy legalább itteni engedéllyel rendelkezik, szóval ilyen jellegű problémája nem nagyon lehet. A rollerek meg életveszélyesebbnél életveszélyesebb hibákkal kerülnek legyártásra.
Annyi jót tudok elmondani a kaaboról, hogy legalább ingyen küldték a cserealkatrészt. Illetve a forgalmazó is ingyen küldte tovább nekem....igaz, garis még.
De már előre rettegek, hogy legközelebb mi lesz vele? Eltörik az egyik villa? Szétnyilik a felni egy kátyúban? Kigyullad alattam a gagyi csatlakozok egyike? Felrobban az akksi?
Nyilván kicsi az esély mindegyikre, de mégse olyan megnyugtató, hogy előfordulnak ezek a problémák.B-L-A-C-K: Értem én, hogy a sok szar közül ez a legkevésbé szar, de szar, vagy legalábbis erősen megbizhatatlan. Épiteni meg nem mindenkinek van ambiciója, épitettem magamnak házat, üvegházat kettőt is, nem kicsiket, de valahogy rollert épiteni nincs kedvem. Nem értem miért nem tudja pl a kaabo is jó minőségű anyagokból összerakni a gépeit, azt adni 100-200al drágábban. Lehet persze csinálni továbbra is olcsó, gyengébb gépeket, olcsó anyagokból, de egy 50 km-re képes gép ne essen már szét alattad.
Amúgy beléptem Dualtron csoportokba is, én ott töredékét nem látom a hibáknak, mint a kaabo csoportban. Persze elhiszem, h ott is spórolnak amin tudnak, ilyen ez a fogyasztói társadalom. Mondjuk annyival drágább is, amennyivel kevesebb a hiba.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Küszöbön az androidos PC-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Seiko óra - SKA783P1
- Bontatlan, új 2év GARIS DJI Mini 4 PRO RC FMC - 2 év DJI Care Refresh teljeskörű biztosítással! FULL
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nyilván kicsi az esély mindegyikre, de mégse olyan megnyugtató, hogy előfordulnak ezek a problémák.