Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• B-L-A-C-K

titán

válasz krakki88 #6108 üzenetére

Tudom idegesítő hiba, de mint írtam már normális roller nincs 2020-ban sem, hibák lesznek mindnél. Én pont ezért kezdtem el építeni mert elegem lett ezekből. Az én rollerem egy Dualtron vázra épült, akik 20 éve vannak piacon, maga ez a váz egy 1 milliós roller váza, azaz felső kategóriás roller. Gondolna az ember a váz tökéletes, de nem, itt is mindent csavart ki kellett cserélni erősítettre, kormányrúd és a váz találkozásánál pl nagyobb csavarok kerültek bele. Akkor a kormányrúd alján kapott még egy nagy megerősített bilincset, valamint kormány stabilizátort, kormány rúdra erősebb magasabb stucni, és új kormány rúd a gyári rövid helyett....

És akkor csodálkoznak hogy miért van már nekem 1 milla felett bőven a roller, hát ezért, mert már nincs gyenge pontja.

Szóval mint írtam előtte is tökéletes roller nincs, mindegyik közül közép kategóriában még mindig a Mantis a legjobb vétel.

• krakki88

csendes tag

válasz krakki88 #6108 üzenetére

Egyénként meg, bocs, de mi az, hogy már megint? Nem azért, de ott fostad volna magad ketté ha a 3km-et hajtott rollered végállásban megy 50 el, te meg azt se tudod h most ugorj, vagy maradj rajta amig tudsz, vagy mit csinálj....mögötted meg jön az ifa, ha megfekszel megy át rajtad a picsába. Bocs már, hogy vettem majdnem fél milliáért egy ipari hulladékot, ami már 130 km után 3. alkalommal szarik be. És igen a csere gépből én szedtem ki a mágnest, késheggyel.... 1 mp alatt. Na ha nem szedem ki már lehet rég halott vagyok. Drámaian....az bazdmeg. Ülnél te ilyen szaron, meglátnánk mennyire lennél nyugodt.... :)) :)

Ja és tudom épitsek rollert. Csak azt nem tudom, hogy mégis mivel jobb ha szar gyártók szar alkatrészeiből rakok össze egyet? :D Sajnos az a helyzet, hogy az összes ma kapható roller egy szar és a hozzá kapható alkatrészek is szarok, szóval hiába épitek magamnak egy egyedi rollert, abból valami szar lesz. Ennyit erről.

Mindenesetre senkinek se ajánlom a kaabo "márkát".... Lehet szar a többi is, vagy szarabb, de ez is egy szar. SZAR!

Tehát a kép legalján lévő köralakú menetes szar tört ketté mert spiáter...a csere darab is csak kb azért kell h cnc-s ismerősöm csináljon nekem rendes autóipari acélból egy jó minőségű darabot. Mert gondolom a csere is ugyan olyan spiáter szar lesz mint ami alapból benne van.

És sajnálom a stilusom, de ahhoz képest mennyien és mennyire dicsérik, ettől eltekintve is csalódás. Az akksija se bir 30 km-nél többet maxon húzatva, 55 kilós terheléssel sem. Ami kissé nevetséges a gyári adatokhoz képest.

Új hozzászólás Aktív témák