Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
krakki88
üzenetére
Tudom idegesítő hiba, de mint írtam már normális roller nincs 2020-ban sem, hibák lesznek mindnél. Én pont ezért kezdtem el építeni mert elegem lett ezekből. Az én rollerem egy Dualtron vázra épült, akik 20 éve vannak piacon, maga ez a váz egy 1 milliós roller váza, azaz felső kategóriás roller. Gondolna az ember a váz tökéletes, de nem, itt is mindent csavart ki kellett cserélni erősítettre, kormányrúd és a váz találkozásánál pl nagyobb csavarok kerültek bele. Akkor a kormányrúd alján kapott még egy nagy megerősített bilincset, valamint kormány stabilizátort, kormány rúdra erősebb magasabb stucni, és új kormány rúd a gyári rövid helyett....
És akkor csodálkoznak hogy miért van már nekem 1 milla felett bőven a roller, hát ezért, mert már nincs gyenge pontja.
Szóval mint írtam előtte is tökéletes roller nincs, mindegyik közül közép kategóriában még mindig a Mantis a legjobb vétel.
-
krakki88
csendes tag
válasz
krakki88
üzenetére
Egyénként meg, bocs, de mi az, hogy már megint? Nem azért, de ott fostad volna magad ketté ha a 3km-et hajtott rollered végállásban megy 50 el, te meg azt se tudod h most ugorj, vagy maradj rajta amig tudsz, vagy mit csinálj....mögötted meg jön az ifa, ha megfekszel megy át rajtad a picsába. Bocs már, hogy vettem majdnem fél milliáért egy ipari hulladékot, ami már 130 km után 3. alkalommal szarik be. És igen a csere gépből én szedtem ki a mágnest, késheggyel.... 1 mp alatt. Na ha nem szedem ki már lehet rég halott vagyok. Drámaian....az bazdmeg. Ülnél te ilyen szaron, meglátnánk mennyire lennél nyugodt....

Ja és tudom épitsek rollert. Csak azt nem tudom, hogy mégis mivel jobb ha szar gyártók szar alkatrészeiből rakok össze egyet?
Sajnos az a helyzet, hogy az összes ma kapható roller egy szar és a hozzá kapható alkatrészek is szarok, szóval hiába épitek magamnak egy egyedi rollert, abból valami szar lesz. Ennyit erről.Mindenesetre senkinek se ajánlom a kaabo "márkát".... Lehet szar a többi is, vagy szarabb, de ez is egy szar. SZAR!
Tehát a kép legalján lévő köralakú menetes szar tört ketté mert spiáter...a csere darab is csak kb azért kell h cnc-s ismerősöm csináljon nekem rendes autóipari acélból egy jó minőségű darabot. Mert gondolom a csere is ugyan olyan spiáter szar lesz mint ami alapból benne van.
És sajnálom a stilusom, de ahhoz képest mennyien és mennyire dicsérik, ettől eltekintve is csalódás. Az akksija se bir 30 km-nél többet maxon húzatva, 55 kilós terheléssel sem. Ami kissé nevetséges a gyári adatokhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Küszöbön az androidos PC-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Sajnos az a helyzet, hogy az összes ma kapható roller egy szar és a hozzá kapható alkatrészek is szarok, szóval hiába épitek magamnak egy egyedi rollert, abból valami szar lesz. Ennyit erről.