Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz #07746304 #3265 üzenetére

Ha Xiaomi akkor kb egyből cserélve lesz a kereke elől és hátul tömörre...
    9000 Ft a méhsejtrácsos kerék.

Számolj hozzá egy akkupakk javítást, mert szétrázza a ponthegesztéseket.:(
    Kollégám is végigjárta ezt az utat, most megint pneumatikust használ... Okkal.

törölt tag

válasz #07746304 #3265 üzenetére

plusz kiegészítés, ezt privátban írtam:

15K-s kikiáltási áron van fent Vaterán az akksi. Ami ahhoz képest, előrelépés, hogy bontás előtt azt gondoltam, lesz benne folyadék, tehát szar és 0 Ft-ot ér, mehet a kukába. Nincs multiméterem, még nem mentem el venni egyet. Ma például azért nem, mert 32 fok van, és az idő sem sürget.

Korábban meg akartam csináltatni. De már egyszerűen csak a pénzemet akarom visszakapni, úgy, hogy még úton van hozzá egy kijelző. Az akkumulátor nagyon jó eséllyel jó. Van új motor (és igen, azt nem fogom sokkal olcsóbban, mint amennyiért egyébként meg lehet rendelni), van új ECU. A Régi motort is eladom egyébként. Darabokban értékesítem, mert így sokkal jobban jövök ki anyagilag, mint egyben.

Eredeti, méhsejtrácsos gumis S1 Pro motort nem is lehet kapni külön, szóval azt is magas áron fogom mérni, és leszarom, ha egy évig nem kell a kutyának sem. Külön mennek majd el az akkumulátorok is el...

Már elküldték darabokban majdnem az egész rollert, ahelyett, hogy kicserélték volna :D

Nekem már herótom van ettől a márkától, a rollertől. Nem akarnék én sem 4x ennyit fizetni egy másikért, de sajnos az a helyzet, hogy a jó az drága...

Új hozzászólás Aktív témák