Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
-
törölt tag
válasz
üzenetére
plusz kiegészítés, ezt privátban írtam:
15K-s kikiáltási áron van fent Vaterán az akksi. Ami ahhoz képest, előrelépés, hogy bontás előtt azt gondoltam, lesz benne folyadék, tehát szar és 0 Ft-ot ér, mehet a kukába. Nincs multiméterem, még nem mentem el venni egyet. Ma például azért nem, mert 32 fok van, és az idő sem sürget.
Korábban meg akartam csináltatni. De már egyszerűen csak a pénzemet akarom visszakapni, úgy, hogy még úton van hozzá egy kijelző. Az akkumulátor nagyon jó eséllyel jó. Van új motor (és igen, azt nem fogom sokkal olcsóbban, mint amennyiért egyébként meg lehet rendelni), van új ECU. A Régi motort is eladom egyébként. Darabokban értékesítem, mert így sokkal jobban jövök ki anyagilag, mint egyben.
Eredeti, méhsejtrácsos gumis S1 Pro motort nem is lehet kapni külön, szóval azt is magas áron fogom mérni, és leszarom, ha egy évig nem kell a kutyának sem. Külön mennek majd el az akkumulátorok is el...
Már elküldték darabokban majdnem az egész rollert, ahelyett, hogy kicserélték volna

Nekem már herótom van ettől a márkától, a rollertől. Nem akarnék én sem 4x ennyit fizetni egy másikért, de sajnos az a helyzet, hogy a jó az drága...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő