Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirtaky
csendes tag
Viszonylag "sokat" megyek 1 kézzel mert folyik a könnyem, orrom, ha hideg van, fúj a szél, végsebesség teszt van meg ilyenek stb.
Bármivel mentem ez nem igazán jelentett problémát.
Na az S1 az más állatfaj. Ilyen idegességet első keréktől, kormánytól még nem tapasztaltam.
Tök jó bicikliúton túrázva - mert ez majdnem 60 km-t tud és mindig koppon használom, 28-30 km/h nem sok. 1 kézzel láthatatlan pici hupli is úgy ki tudja billenteni az elejét hogy konkrétan életveszélyes. Pedig tök jó hosszú, most hogy lepuhítottam a rugózását jól is rugózik.
Talán a Kugoo g2 Pro a régi- amivel most halt meg épp valaki az volt hasonló.
Mantissal, E-Twow GT-el simán megyek 45 felett is 1 kézzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Playboy 2000-2005 teljes évfolyam
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest