Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
Új hozzászólás Aktív témák
- 

elmunkas csendes tag válasz  mosquetoo

üzenetére mosquetoo

üzenetéreNem rég vettem Ninebot G2-t, kb 100km-t mentem vele. Eddig semmi nyekergés vagy probléma. Amit viszont meg kell említeni, hogy a hátsó teleszkópokban nincs csillapítás ezért amikor nagyobb úthibára mész rá csattan egy szép nagyot amikor kirugózik. Valaki szerint ez elviselhetetlen és ettől használhatatlan lesz a roller.... Én inkább örülök neki, hogy rugózik elől-hátul ezért nem rázza ki belőlem a lelket. Eddig nagyon elégedett vagyok vele. 
- 

válasz  mosquetoo

üzenetére mosquetoo

üzenetéreNem gondoltál rá, h veszel rá Monorimet? A lengéscsillapító nélküli rollerek már csak ilyenek, pláne ha túlfújod a gumit is. G30 mondjuk nekem érezhetően puhább volt a Xiaomi után. Ezt a listát már láttad? Az F2 sorozatú Segwayeket ajánlanám. Erősebb motorok, nagyobb akkumulátor, index, hátsókerék hajtás. Illetve hát igen, G2, bár lehet gond lesz a lengéscsillapítókkal. Ha DHGateről rendeled, global verziót kapsz, az 35-el megy alapból 25 helyett. 
 G30 is beszerezhető DHGateről, az is global verziós (G30P), az meg 30-al megy 25 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest