Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

st6969
őstag
válasz

PociAti

üzenetére
						"a közelmúltban a geekbuying-on történt kiárusítás volt az egyik legjobb ajánlat. Részletek a napidroidon: Ninebot D18E kb. 100k Ft, Ninebot D28E 105k Ft, a Ninebot D38E pedig 132k Ft."
Egy hete rendeltem D28E-t, 3-10 munkanapos szállítást ígértek. Bár még akár meg is lehet az ígért határidő, de még "unshipped" állapotban van. Nem kapkodják el. A kupon mellett a paypal fizetés további kedvezményt vont le, meg még új reg. coin miatt is -5$...Így 100 alatt megvolt úgy is, hogy minden insurance-t is fizettem
 Remélem, nem ezek miatt szívatnak és egyszer méltóztatnak feladni. Tegnap udvariasan érdeklődtem, azt hazudták, hogy tegnap el is indítják. Reggel néztem, nem így lett... 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
 - Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Remélem, nem ezek miatt szívatnak és egyszer méltóztatnak feladni. Tegnap udvariasan érdeklődtem, azt hazudták, hogy tegnap el is indítják. Reggel néztem, nem így lett...