Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekkGyver
aktív tag
"...a Kugoo S1 a legjobb, ezt nem vitatja senki..." Ez csak a te véleményed, és rajtam kívül még igen sokan vitatnák. Szerintem meg a Kugoo ár/érték arányban ugyan olyan, mint az m365. Amennyivel olcsóbb, pont annyival "silányabb". Lehet, hogy pehelysúlyban nem annyira érezhető, de én is 120kg körül vagyok, és amikor az m365 után kipróbáltam az S1-et végig azt éreztem, hogy széthullik alattam. Mintha a gyerek 5000Ft-os Tescós rollerével mennék.
"...de nagy, nehez, nincs lengescsillapitoja..." Nehéz? Kugoo: 11kg, m365 12,5kg. Az meg, hogy lengéscsillapító, vagy levegős gumi, az ízlések és pofonok. A gumi témába nem is mennék bele mert az olyan iPhone / Android vita lenne...Persze, mindenkinek a saját gyermeke a kedvesebb, de próbáljunk meg objektíven segíteni a kérdezőnek, előítéletek nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- GTA V
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- További aktív témák...
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI Mini 3 drón - új állapotban
- Férfi 43-as Rollerblade görkorcsolya
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest