Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
Casseius
üzenetére
Volt rola itt is kep.
#16144 Thunderzolee: Miert vedenem ezzel? Eddig rogton mondtam amint volt valami hiba, szep kis csokrot irtam mar ide azokrol. En szeretnek objektiv maradni, jo lenne mar ha levetkoznetek ezt a barmirol rosszat mondanak az a konkurenciat vedi gondolkodasmodot, hogy szabadon lehessen beszelgetni.
#16146 PociAti: En esetemben a csavar helyehez valoban nem volt koze, hanem a furat helyehez volt. A kormanyrudnal a repedes a kabelbevezeto furatnal indult, raktam is fel rola kepet. Max az anyagminoseggel volt gond, vagy talan meg azzal sem, csak pl. hokezeles nem volt vagy rosszul csinaltak. Az anyagvastagsag viszont megvolt, azon nem sporoltak.
De azt sem art hozzatenni, hogy en padkarol fol-le ugralok vele 90-100 kg koruli menetkesz tomeggel, a masik ket ugyanolyan kugoo rollerunk nem is tort el, amit nem en hasznalok. -
válasz
Casseius
üzenetére
Én se láttam még Xiaomit csak úgy magától eltörve.

Reggienek ha jól rémlik Kugoo van, vagy volt, biztos azért védi.
Pedig ő is mérnök, képben kell az ilyennel lennie.
Nekem semmi bajom a Kugooval, de attól még illik elfogadni, h rendszeresen bukkan fel váztörött Kugoo. :/
Jópár képet láttam már én is vagy repedésről, vagy konkrét törésről.Olyan ez, mint a Monorim.
Egy normálisan megtervezett lengéscsillapító nem tud deformálódni. Nincs olyan, h anyagfáradás, meg anyaghiba, (hacsak nem ugrattak vele).
Tessék picivel drágábban adni, de akkor olyan anyagokból lesz, ami nem hibásodik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Arc Raiders
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő