Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultio
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nagyon klassz leírás és összehasonlítás.
Én végül a dhgate.com-ról rendeltem meg a G30-at, 223 063 Ft-ért, a héten valszeg meg is jön.Vízállóság szempontjából milyen a G30?
-
bkiky01
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi az összehasonlítást, nekem itthon vásárolt g30 max 2-m van, de kell egy könnyebb, cipelhetőbb roller is, feleségemnek, amit néha én is elhozok, ha az irodába nincs kedvem a negyedikre vinni g30-at. (Sok olyan nap van..
Amúgy nagy mákod volt 109 ezerért mi 3-mal, 126-ért is hamar elfogyott gshopperen, azóta sem elérhető csak drágán.. Itthon meg kb annyi most mint két hónapja a pro 2.. -
Miikee
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm a részletes leírást, szuper.
Annyi kérdésem lenne még, hogy az akksira írtad, hogy sw szerint 2016-os. De akkor jól értem, hogy használat alapján ez nem érződik rajta, valszeg nem is olyan régi? -
PociAti
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szuper jó a leírás, a különbségekben sok fontos részletet megosztottál.
Talán csak egy dolgot nem hangsúlyoztál ki eléggé, hogy egyazon gyártónak, a Ninebotnak a termékeit hasonlítottad össze, és amíg idehaza az egyik 150.000 Ft-ba, a másik a duplájába: 300.000 Ft-ba kerül (vagy külföldről beszerezve kb. 109k-t hasonlítottál össze 227k-val.)
Kb. mintha egyazon autógyártó azonos évjáratú autóit hasonlítanád össze, csak az egyik kétszer annyiba kerül.
Rollerekre visszatérve a dupla ár nem a világításra, kijelzőre, szoftverre, fékekre ment el, hanem a nagyobb felépítményre, több akkkura, erősebb motorra és vezérlőre.
-
DigitXT
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
48V-os rendszerre 500W-os motorral
Egy kisebb összeget mernék tenni rá, hogy a 350W és az 500W feliratú
motor között pont annyi a különbség. Magyarán a felirat. Ha 48V akkut
kap, és a vezérlő bírja, gyorsabb, és erősebb lesz. A motornak mindegy.Sőt, meg is tudod magad szívatni egy direkt 48V rendszerhez tervezett
motorral, mert ha úgy van tekercselve, akkor annak is 30 km/h a vége...
(Nyilván addig gyorsabban eljut/nyomatékosabb, de nem megy többet.)Szerk: komolyabb tuning az áram növelése, attól még jobban gyorsulna
(természetesen a hatótávolság rovására). Viszont azt nem biztos, hogy
hosszú távon bírja: a 10% emelkedő ha hosszú, le lehet égetni a motort.
Alattad persze nehéz, de rossz BMI-vel rendelkező
pilóták figyeljenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GTA V
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy nagy mákod volt 109 ezerért mi 3-mal, 126-ért is hamar elfogyott gshopperen, azóta sem elérhető csak drágán.. Itthon meg kb annyi most mint két hónapja a pro 2..

pilóták figyeljenek.