- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Motorolának is a Bose hangol
Új hozzászólás Aktív témák
-
jucco02
csendes tag
Sziasztok!
Rollert szeretnék vásárolni és kicsit elakadtam. Helyi kisvárosban nincs bolt. Nagyáruház a környéken sincs. Lejtő, emelkedő viszont igen és a járdák helyenként romokban..:/A rollert többen használnánk de leginkább ketten a kislányommal. Ő játszani, én meg oviba kíséréshez illetve ha bicikliznek a gyerekek kísérni tudjam őket. (Mind pici még. Most tanulnak kétkerekűzni.) Futóbicikli megy tehát a rollert sem törnék már.
- Olyan kellene amit egy 5éves méretére/magasságára is be lehet állítani. (110cm/15kg) és az enyémre is (162/50kg) Anyuka vagyok.
- Legyen terhelhető mert ha a legkisebb ha elfárad séta közben felléphetne elém.
- Jardák,döccenők,bukkanók,repedések, miatt legyen lengéscsillapítója és/vagy fújható kerekei.
- Legyen rajta plusz fék/vagy hely a kialakításra/ itt jó meredek lejtők is vannak, szandálba/papucsba vagy lehet cipőben sem tudnék akkorát taposni hogy ha meglódulunk súlyból a gyerekkel meg bírjak állni mielőtt kigurulunk az útra.
- A lehető legszélesebb fellépője legyen (páros lábbal álláshoz - a kicsinek és ha elférnék nekem is.
- Ne legyen nagy a fellépés nem szeretnék egyfolytában "izmozni" és jó lenne ha az 5évesem is tudná érdemben hajtani

Ár mindegy mert típust sem nagyon találtam. Használtan is keresem.
Tudtok ajánlani ilyen típust?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Kuponkunyeráló
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Házimozi belépő szinten
- PC Game Pass
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Metal topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest