- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jucco02
csendes tag
Sziasztok!
Rollert szeretnék vásárolni és kicsit elakadtam. Helyi kisvárosban nincs bolt. Nagyáruház a környéken sincs. Lejtő, emelkedő viszont igen és a járdák helyenként romokban..:/A rollert többen használnánk de leginkább ketten a kislányommal. Ő játszani, én meg oviba kíséréshez illetve ha bicikliznek a gyerekek kísérni tudjam őket. (Mind pici még. Most tanulnak kétkerekűzni.) Futóbicikli megy tehát a rollert sem törnék már.
- Olyan kellene amit egy 5éves méretére/magasságára is be lehet állítani. (110cm/15kg) és az enyémre is (162/50kg) Anyuka vagyok.
- Legyen terhelhető mert ha a legkisebb ha elfárad séta közben felléphetne elém.
- Jardák,döccenők,bukkanók,repedések, miatt legyen lengéscsillapítója és/vagy fújható kerekei.
- Legyen rajta plusz fék/vagy hely a kialakításra/ itt jó meredek lejtők is vannak, szandálba/papucsba vagy lehet cipőben sem tudnék akkorát taposni hogy ha meglódulunk súlyból a gyerekkel meg bírjak állni mielőtt kigurulunk az útra.
- A lehető legszélesebb fellépője legyen (páros lábbal álláshoz - a kicsinek és ha elférnék nekem is.
- Ne legyen nagy a fellépés nem szeretnék egyfolytában "izmozni" és jó lenne ha az 5évesem is tudná érdemben hajtani

Ár mindegy mert típust sem nagyon találtam. Használtan is keresem.
Tudtok ajánlani ilyen típust?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Opel topik
- További aktív témák...
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, S Pen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs